پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۸۸۰
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در روز چهارشنبه ۳۰ آبان از انتخاب «سید محسن صادقی» به عنوان استاندار جدید زنجان و سید محمدرضا هاشمی به استانداری خراسان جنوبی در جلسه هیأت دولت خبر داد. صادقی، مسئولیت‌هایی نظیر معاون سیاسی- امنیتی استانداری خراسان رضوی، معاون سیاسی- امنیتی استانداری سیستان بلوچستان، مدیرکل امنیتی وزارت کشور، و مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه را در کارنامه خود دارد. در سوابق هاشمی، استانداری سمنان، معاون استاندار و فرماندار مشهد، سرپرست استانداری استان قم و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی این استان و مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری خراسان شمالی دیده می‌شود.

شعارسال: روز چهارشنبه، ۳۰ آبان ۱۴۰۳، دو استاندار جدید معرفی شدند. بر این اساس، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم، اعلام کرد که در جریان جلسه هیات دولت سیدمحمدرضا هاشمی به عنوان استاندار خراسان جنوبی و محسن صادقی به عنوان استاندار زنجان منصوب شدند.

انتخاب سید محسن صادقی بعنوان استاندار زنجان و سیدمحمدرضا هاشمی به استانداری خراسان جنوبی + رزومه، رقبا و استانداران قبلی این دو استان

محمدرضا هاشمی کیست؟
محمدرضا هاشمی پیش از این به عنوان استاندار سمنان، معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد، سرپرست استانداری استان قم و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی این استان و مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری خراسان شمالی فعالیت داشته است. او در سال ۱۳۹۰ به عنوان فرماندار نمونه استان خراسان شمالی، در سال‌های ۹۳ و ۹۵ به عنوان فرماندار برتر استان سمنان و در سال ۹۸ به عنوان فرماندار برتر استان خراسان رضوی انتخاب شده بود.

سید محسن صادقی کیست؟
سیدمحسن صادقی یکی از مدیران بومی استان زنجان است که معاونت سیاسی و امنیتی استاندار خراسان‌رضوی و مدتی نیز معاون سیاسی و امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان بوده است. از دیگر سوابق اجرایی صادقی می‌توان به مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضائیه، مدیرکل اطلاعات استان یزد، مدیرکل امنیتی وزارت کشور و مشاور رئیس سازمان حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت اقتصادی و دارایی اشاره کرد. او مشاور مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری فعلی و وزیر اسبق کشور بوده است. صادقی همچنین در تدوین برنامه‌های پنجم و ششم نیز نقش داشته و در کمیته‌های دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز عضو است.

* برای استان خراسان جنوبی نبی پور، حبیبی و مشیر الحق عابدی سه نفری هستند که بعنوان مهم‌ترین گزینه‌های تصدی استانداری خراسان جنوبی از آن‌ها ذکر نام شده است. نبی پور متولد فردوس است و نمایندگان استان مخالف انتخاب وی نیستند، اما متاسفانه به دلیل اختلاف نظر‌ها بین لیدر‌های استانی و تهران در مورد گزینه‌های بومی به نتیجه مطلوب نرسیده و با این که چند نفر از خراسان جنوبی برای گزینش به وزارت کشور رفته اند، اما با اقبال کافی مواجه نبوده اند. حبیبی معاون استاندار قزوین و اهل کهکیلویه و بویر احمد بوده و میانه رو است. مشیر الحق عابدی هم توسط شکوری راد، حمایت شده است.
از ابتدای تاسیس استان خراسان جنوبی (سال ۱۳۸۳) ابراهیم رضایی بابادی، سید صولت مرتضوی، قهرمان رشید، وجه‌الله خدمتگزار، سید علی‌اکبر پرویزی، محمدمهدی مروج‌الشریعه، محمدصادق معتمدیان، حمید ملانوری شمسی و محمدجواد قناعت استاندار خراسان جنوبی بوده‌اند.

انتخاب سید محسن صادقی بعنوان استاندار زنجان و سیدمحمدرضا هاشمی به استانداری خراسان جنوبی + رزومه، رقبا و استانداران قبلی این دو استان

*در میان انبوه گزینه‌های مطرح شده برای استانداری زنجان، دو گزینه مجید فرخی و مجید کیان‌پور، از دیگران مطرح‌تر بودند. لازم به توضیح است که گزینه‌های دیگری همانند علیرضا رادفر، رسول بیات، سید محمد شفیعی، داود بیات، سیدبیوک موسوی و حتی جواد رحمتی معرفی شده بودند.

انتخاب سید محسن صادقی بعنوان استاندار زنجان و سیدمحمدرضا هاشمی به استانداری خراسان جنوبی + رزومه، رقبا و استانداران قبلی این دو استان

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین