پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۱۹۷۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۹
مقامات ارشد دولت ایران می گویند که دونالد ترامپ خواهان بر هم زدن توافق اتمی نیست، از سوی دیگر بسیاری از تحلیلگران مدعی اند که ترامپ نه تنها توافق را بر هم نمی زند بلکه خواهان افزایش مبادلات تجاری با ایران است.

شعارسال: کارشناس امور ایران در موسسه مطالعات جهانی ایتالیا که اخیرا با دولت ایران برای شرکت در کنفرانسی به تهران رفته بود، معتقد است که مقامات ارشد ایران ازجمله رییس مجلس و وزیر امور خارجه، نسبت به پا بر جا بودن این توافق خوشبین هستند.

پیده مدعی است که مقامات ایران معتقدند که ترامپ عملگراتر از آن است که از سود معامله با ایران چشم پوشی کند و بخواهد توافق را لغو کند اما از سوی دیگر مقامات ایرانی نگران هستند که جنگ طلبان آمریکایی بتوانند ترامپ را متقاعد کنند که جنگ با ایران منافع بیشتری خواهد داشت.

حسین دهقان وزیر دفاع ایران گفته است که اگر دشمنان قصد شروع یک جنگ علیه ایران را داشته باشند، اسرائیل و کشورهای خلیج فارس نابود خواهند شد.

پیده درمورد کنفرانس امنیت ایران که برای حضور در آن دعوت شده بود گفت: این کنفرانس نشان می دهد که برای اولین بار به فکر مقامات ارشد ایران رسیده است که با دشمنان منطقه ای خود گفت و گو کنند، این مسئله در چند سال اخیر تابو محسوب می شد.

او گفت هدف اصلی این کنفرانس، ارسال پیام به عربستان سعودی برای شروع گفت و گو بر سر درگیری های منطقه ای است که دو کشور در سوریه و یمن در آن دخیل می باشند. او گفت: "ایرانی ها می خواهند یک کانال برای مذاکرات با سعودی ها ایجاد کنند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی انتخاب ، تاریخ انتشار خبر 30 آذر 1395، کدمطلب: 311619 ،www.entekhab.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۱
0
0
چشم پوشی نمی کند. اما بازی خودش را هم کم نمی کند
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین