استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: حاشیه نشینی در این استان وجود ندارد و همچنین دو منطقه آلوده در استان ما وجود دارد که به صورت جدی در حال پیگیری است و بحث بیکاری با همکاری دستگاه های اجرایی در حال بررسی است که در این زمینه اقدامات مطلوبی تاکنون انجام شده است.
نماینده پلیس فتا چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: ۴۵ درصد کانال ها و عضو های برنامه تلگرام از کشور ایران است.
احمد حاتمی گفت: از تهدیدات اینترنتی می توان به جعل هویت، کلاهبرداری های آنلاین، شناسایی افراد ارزشمند، گسترش مفاسد اخلاقی و عادی شدن آن و برآورد وضعیت سیاسی اجتماعی و فرهنگی توسط دشمن اشاره کرد.
نماینده پلیس فتا چهارمحال و بختیاری با اشاره به جاسوسی و پایش اینترنتی، تصریح کرد: فن آوری های نوین و تجهیزات الکترونیکی از یک سو برای تسهیل ارتباطات بین فردی تولید و از سوی دیگر به عنوان ابزاری برای جاسوسی و شنود به کار گرفته می شوند و همچنین اینترنت به بزرگترین ماشین جاسوسی و پایش اطلاعات جهان تبدیل شده است.
احمدی با اشاره به اینکه تلفن های همراه هوشمند بهترین ابزار برای جاسوسی سایبری است، بیان کرد: با یک تلفن همراه هوشمند که قابلیت اتصال به اینترنت را دارد به راحتی مکالمات و ارتباط تلفنی شنود می شوند و از طریق جی پی اس موقعیت های مکانی و جغرافیایی شناسایی می شوند و همچنین از طریق فعالیت های اینترنتی متوجه افکار و احساسات و برنامه ها و کارهای انجام شده می شوند.
وی عنوان کرد: اعتیاد به اینترنت، اعتیاد به تلفن همراه، اعتیاد به بازی های رایانه ای و اعتیاد به شبکه های اجتماعی از اعتیاد های مجازی به شمار می روند.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 11 اسفند 1395، کدخبر: 3921059 ، www.mehrnews.com