پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۵۵۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲
معاون متوسطه آموزش‌وپرورش استان اردبیل گفت: وضعیت تدریس رشته‌های علوم انسانی در این استان مطلوب نیست و لازم است شیوه‌های تدریس بازنگری شود.

شعار سال : شهداد عبداللهی ظهر شنبه در حاشیه جلسه چهارم طرح درس پژوهی تصریح کرد: در حال حاضر رشته‌های جغرافیا، فلسفه و منطق و آرایه‌های ادبی به شکل مطلوبی تدریس نمی‌شود و در ادامه موجب ضعف علمی دانش آموزان شده است.

وی بابیان اینکه از سال گذشته در تمامی دروس سه رشته تحصیلی انسانی، تجربی و ریاضی مطالعات جامع از وضعیت تدریس صورت گرفته است، افزود: در ادامه به دلیل ضرورت طرح درس پژوهی را در دستور کار قرار دادیم و در حال حاضر در شش منطقه آموزشی این طرح اجرا می‌شود.

معاون متوسطه آموزش‌وپرورش استان تصریح کرد: در این طرح در جلساتی که برای معلمان یک درس خاص تشکیل می‌شود در هر جلسه دو معلم درس خاصی را تدریس کرده و نسبت به احصا بهترین شیوه همفکری می‌کنند.

عبداللهی با تأکید به اینکه معلم عنصر کلیدی در آموزش است، افزود: جلسات هر هفته یک بار برگزار می‌شود تا زمانی که معلمان نسبت به تدریس یک درس خاص خبره شوند و ایرادات و اشکالات خود را رفع کنند.

وی افزود: این طرح درواقع باهدف رشد صلاحیت حرفه‌ای معلمان برای پنج ماده درسی در رشته علوم انسانی، چهار ماده در ریاضی و چهار ماده در تجربی اجرا می‌شود.

به گفته معاون متوسطه آموزش‌وپرورش استان اجرای بهینه این طرح به این شکل است که معلمان بسته آموزشی تدارک دیده و سپس در یک جلسه مشترک همفکری کنند که با بررسی وضعیت فعلی تدریس معلمان طرح به این شکل در دستور کار قرار گرفته است.

وی بابیان اینکه طرح درس پژوهی از استان اردبیل به وزارت آموزش‌وپرورش پیشنهاد شده و مورد استقبال قرار گرفته است، تأکید کرد: در نظر داریم تا بهبود وضعیت تدریس دروس اساسی دانش آموزان این طرح را ادامه دهیم.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ نشرخبر : 21 آذر 1394 کد مطلب : 2997859 www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
0
0
در کل کشور این مشکل وجود داره و باید چاره اندیشی بنیادین صورت بگیره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین