پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۶۴۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۱

لزوم توجه جدی مسئولان به تولیدات داخلی

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئولان باید با اطاعت از فرمان مقام معظم رهبری توجه جدی نسبت به تولیدات داخلی داشته باشند.

شعار سال: هادی­ بهادری ضمن تبریک سال نو و نامگذاری مجدد سال به عنوان اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال اظهار داشت: امسال با تاسی از پیام رهبری در لحظه تحویل سال باید کشور به سمت توسعه داخلی و خارجی سوق یابد واین امر با تحقق یافتن اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال امکان پذیر است.

وی ادامه داد: توسعه داخلی معطوف بر این امر است که مسئولان آحاد مختلف جامعه و مردم را به سوی مصرف تولیدات داخلی در راستای حمایت از کالای ایرانی سوق دهند.

بهادری تصریح کرد: در زمینه توسعه­ی خارجی و برون زا نیازمند صادرات کالاهای تولید داخل هستیم و پیش زمینه این صادرات ها تعامل با دیگر ممالک است که خوشبختانه دولت چندین سال است این زمینه سازی را فراهم کرده است.

نماینذه مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: پایه و اساس اقتصاد مقاومتی را تولید و اشتغال تشکیل می­ دهد از این رو مسئولین و واحدهای تولیدی برای تحقق برنامه­ هایی که در زمینه اقتصاد مقاومتی دارند از نیروهای کار جوان استفاده کنند.

وی ادامه داد: جوانان محور تحرک و پویایی بوده و در تحقق اقتصاد مقاومتی تاثیر گدارترین مهره ها هستند.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی اروم نیوز، تاریخ 4 فروردین 96، کد مطلب:: www.uromnews.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۸
0
0
مسئولان سنگ زیر چرخ تولیدات نندازن حمایتشون پیش کش اقازاده ها کمتر واردات انجام بدن تولیدات خودش راه میافته م.ق71
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین