پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۷۷
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۶
در ادامه هشدارها نسبت به سیاسی شدن عملکرد کمیسیون ویژه مجلس برای بررسی «برجام»، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس هم تأکید کرد که این کمیسیون ابزار تبلیغات انتخاباتی نشود.
 به گزارش خانه ملت، کاظم جلالی در جمع خبرنگاران گفت: نباید بگذاریم کمیسیون ویژه به ابزاری برای تبلیغات انتخاباتی تبدیل شود، چراکه رهبری نیز تأکید فرمودند که در بحث هسته‌ای از دوقطبی شدن جامعه جلوگیری کنیم. وی یادآور شد: وظیفه اصلی کمیسیون برجام که از سوی مجلس به آن محول گردیده، ارائه گزارش درباره برجام و تقدیم آن به صحن علنی مجلس است، بنابراین اعضای این کمیسیون باید صرفاً به بررسی متن برجام بپردازند و پس از بررسی متن، بدون نقب زدن به گذشته، گزارش خود را تقدیم مجلس کنند.

* مخالفان می‌خواهند تنور انتخابات را سرد کنند

عابد فتاحی، رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس هم معقتد است که مخالفان توافق هسته‌ای می‌خواهند با تلقین شکست دولت، تنور انتخابات پیش رو را سرد کنند. نماینده ارومیه به ایلنا گفت: از آنجا که کشور در وضعیت بسیار خوبی به‌لحاظ امنیتی قرار گرفته و دولت «تدبیر و امید» عملکرد بسیار خوبی داشته و در مذاکرات نیز به پیروزی بزرگی نائل شدیم، منتقدان برجام در آستانه برگزاری انتخابات‌ مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی با رویکرد و نگاه سیاسی سعی دارند با تلقین شکست دولت، تا آنجا که ممکن است، فضای انتخابات را به سمت فضایی سرد و به‌دور از شور و نشاط سوق دهند. به گفته وی، هر زمان تنور انتخابات سرد باشد و تعداد شرکت‌کنندگان به حداقل برسد، جریان تندرویی که امروز هم مخالف برجام است، پیروزی بهتری به‌دست می‌آورند و نمایندگان بیشتری را به مجلس می‌فرستند.

* پخش تلویزیونی، غنای فکری و فرهنگی مخالفان را نشان داد

در میان انتقادها به عملکرد کمیسیون ویژه که به گفته برخی نمایندگان و کارشناسان شائبه انتخاباتی بودن آن پررنگ است، برخی نمایندگان هم بر اساس زاویه نگاه خود از پخش گفت‌وگوها در کمیسیون ویژه دفاع کرده و گفته‌اند که مردم با دغدغه‌ها، نحوه بحث کردن‌ها و میزان اطلاعات و اشراف نمایندگان مخالف برجام، آشنا شدند. چنانچه ایرج ندیمی، عضو فراکسیون رهروان ولایت گفت: اتفاقاً پخش تلویزیونی جلسات کمیسیون ویژه از این جهت که نشان‌دهنده سطح فرهنگی و غنای فکری این اشخاص بود،‌ مثمر ثمر بود و به‌طور طبیعی با واکنش منفی صحن مجلس روبه‌رو خواهد شد. وی افزود: نکته دیگر اینکه متوجه می‌شویم وقتی قدرت و تریبون در اختیار این نمایندگان (مخالفان دولت) قرار بگیرد، چگونه رفتار می‌کنند و به ‌بیان دیگر پخش تلویزیونی جلسات کمیسیون ویژه، تفاوت‌های فراوان میان مشی پارلمانی افراد را مشخص کرد و روشن کرد که میان مشی پارلمانی افرادی چون آقای ابوترابی‌فرد و نمایندگانی که تنها چند جلسه مسئولیت پیدا می‌کنند،‌ تفاوت فراوانی وجود دارد. غلامرضا تاجگردون، عضو کمیسیون ویژه هم به خبرآنلاین گفته است: اگرچه دلواپس‌ها می‌خواستند با پخش تلویزیونی مذاکرات کمیسیون برجام، خودشان را موجه جلوه دهند اما این کار به ضررشان تمام شد. وی افزود: آقای جلیلی 8 ساعت در جلسات کمیسیون حرف زد و بخش زیادی از حرف‌هایش تکراری بود که نشان می‌داد او بیش از این حرفی برای گفتن ندارد.

با اندكي اضافه و تلخيص برگرفته از روزنامه ايران، سال بيست و يكم، شماره 6027 ، دوشنبه 23 شهريور 1394، صفحه21

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین