شعار سال: هاشم علایی صبح امروز در جلسه بررسی فرآوردههای غذایی استان اردبیل که در محل ادارهکل استاندارد اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: فرآوردههای غذایی و کشاورزی در استان اردبیل مورد ارزیابی قرار میگیرد و در اجرای این طرح و در سه ماهه نخست سالجاری 40 مورد آزمون مقایسهای شیمیایی و میکروبی فرآورده های غذایی و کشاورزی انجام شده است.
وی گفت: برابر وظایف قانونی و ذاتی سازمان ملی استاندارد ایران و در راستای حفظ و تامین سلامت جامعه و جلوگیری از تولید و ورود محصولات ناایمن به بازار مصرف کشور، شاخصهای میکروبی و شیمیایی در فرآوردههای غذایی و کشاورزی مورد بررسی و آزمون قرار میگیرد و در صورت عدم انطباق با توجه به حدود مجاز اعلام شده، از تولید و مصرف آن جلوگیری به عمل میآید.
علایی تصریح کرد: در طول سال و به صورت ادواری از واحدهای تولیدی و مراکز عرضه و فروش محصولات، توسط کارشناسان و بازرسان شرکتهای تایید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد ایران بازرسی و نمونهبرداری انجام میشود و نمونههای اخذ شده در آزمایشگاههای ادارهکل و آزمایشگاههای تایید صلاحیت شده مورد آزمون و بررسی قرار میگیرند.
مدیرکل استاندارد استان اردبیل افزود: در زمان استفاده از محصولات غذایی و کشاورزی حتما به علامت استاندارد کالا توجه کرده و در صورت مشاهده موارد غیر استاندارد، مراتب را از طریق شماره تلفن گویای 1517 یا شماره تلفن های 8-33741156 به اداره کل استاندارد اردبیل اطلاع دهند.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار 17 تیر 1396، کد مطلب: 13960417000237: www.farsnews.com