پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۴۸۶۹
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۸
امام جمعه اصفهان گفت: خون حلقوم بریده شهید حججی پیام پیروزی‌های بزرگ توسط جبهه حق برای مسلمین جهان و نزدیک شدن نابودی جبهه باطل و قطع شجره ملعونه وهابیت را به همراه دارد.

شعار سال: به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان اصفهان، در متن پیام آیت‌الله سید یوسف طباطبایی نژاد آمده است: جنایت ظالمانه و غیرانسانی گروه ترویستی داعش در به شهادت رساندن شهید حججی عزیز سند گویا و ماندگار دیگری از استکبار و مولود شوم آن شد.

خون حلقوم بریده این شهید که همانند سرور و سالار شهیدان مظلومانه و حسین گونه بر زمین ریخته شد، پیام پیروزی‌های بزرگ توسط جبهه حق برای مسلمین جهان و نزدیک شدن نابودی جبهه باطل و قطع شجره ملعونه وهابیت را به همراه دارد.

در ادامه پیام آمده است: اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای بزرگوار مدافع حرم و عرض تبریک و تسلیت خدمت خانواده‌های بزرگوار آنان که شهادت عزیزانشان عامل ثبات و امنیت کشور و عزت اسلام و انقلاب و بالا بردن بصیرت ملت انقلابی است، شهادت سرافرازانه پاسدار غیور مدافع حرم شهید محسن حججی را به حضرت صاحب الامر(ارواحنا له الفداه)، مقام معظم رهبری(حفظه الله)، همرزمان، مردم شهید پرور استان اصفهان و شهرستان نجف آباد و به ویژه به پدر، ‌مادر،‌ همسر گرامی و فرزند نونهال این شهید بزرگوار تبریک و تسلیت عرض نموده، از خداوند سبحان حشر با شهدای کربلا برای آن شهید و اجر و صبر را برای کلیه بازماندگان مسألت می‌نمایم.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ 22 مرداد 96، کد مطلب: 1489990:www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین