پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۲۲۷۶
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۲
رئیس‌جمهور آمریکا با اعمال تغییراتی در قانون منع مهاجرتی، کشورهای چاد، ونزوئلا و کره‌شمالی را به فهرست اضافه و سودان را حذف کرد.

شعار سال: دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ»با اعمال تغییراتی در قانون منع مهاجرتی، کشورهای ونزوئلا، چاد و کره شمالی را به لیست ممنوعیت مسافرت به ایالات متحده اضافه کرد.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، کاخ سفید همچنین کشور سودان را از فهرست قانون منع مهاجرتی ترامپ خارج کرد.

بدین ترتیب هشت کشور ایران، سوریه، لیبی، یمن، سومالی، کره شمالی، ونزوئلا و چاد، لیست به‌روزشده کشورهایی است که اتباع آن اجازه مسافرت یا مهاجرت به آمریکا را ندارند.

ترامپ درباره این تغییرات، در توئیتر خود نوشت: «تامین امنیت آمریکا اولویت شماره یک من است. ما به کسانی که نتوانیم با اطمینان بررسی‌شان کنیم، اجازه ورود نمی‌دهیم.»

در بخش مربوط به ایران در این قانون آمده است که مسافرت و مهاجرت اتباع ایرانی به آمریکا، ممنوع است مگر آنکه فرد دانشجوی تایید شده در این کشور باشد که البته باید تحت مراقب‌ها و نظارت‌های شدید قرار بگیرد.

کاخ سفید در توضیح اعمال این تحریم‌ها علیه ایران مدعی است: «دولت ایران در شناسایی تهدیدات امنیتی، با دولت آمریکا همکاری نمی‌کند و منبع اصلی تهدیدات تروریستی است. ایران حامی دولتی تروریسم است و اتباعش را که از ایالات متحده اخراج شدند، نمی‌پذیرد.»

با اندکی اضافات و تلخیص، برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار 3 مهر 1396، کد مطلب:13960703000041 : wwwfarsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین