پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۴۵۵
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۷

حبیبی: ردصلاحیت برخی از اصلاح‌طلبان مانع رقابت این جریان با اصولگرایان نخواهد شد

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: تا آنجا که ما اطلاع داریم اصلاح‌طلبان خود را برای یک رقابت جدی با اصولگرایان آماده کرده‌اند و ردصلاحیت برخی از آنها مانع رقابت این جریان با اصولگرایان نخواهد شد.

شعار سال: محمدنبی حبیبی با اشاره به روند اعلام اسامی کاندیداهای تایید صلاحیت‌شده از سوی شورای نگهبان اظهار کرد: شورای نگهبان براساس معیارهایی که دارد و با تطبیق دادن شرایط هر کاندیدا با آن معیارها، نظر نهایی خود را اعلام می‌کند.

وی با اشاره به انتقادها از ردصلاحیت برخی کاندیداهای اصلاح‌طلب گفت: تا آنجا که ما اطلاع داریم اصلاح‌طلبان خود را به اندازه کافی برای یک رقابت جدی با اصولگرایان آماده کرده‌اند و ردصلاحیت برخی از آنها مانع رقابتشان با اصولگرایان نخواهد شد.

حبیبی افزود: البته طبق قانون فرصت برای رسیدگی مجدد به پرونده کسانی که صلاحیتشان احراز نشده است، وجود دارد و کسانی که نسبت به روند احراز صلاحیت خود شکایتی دارند می توانند در موعد مقرر شکایت خود را به شورای نگهبان اعلام کنند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاري ایسنا، تاریخ انتشار 28 دي 1394، کد مطلب: 94102816830: www. isna.ir


خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین