سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
برای انتشار آراء نمایندگان نه نیاز به تصویب آیین‌نامه است نه چیز دیگری +جایگاه نظارت های مردمی بر نمایندگان مجلس کجاست؟ هشدار به آسیب دلال وری بجای نمایندگی در مجلس
نقدعلی در اخطار قانون اساسی:

برای انتشار آراء نمایندگان نه نیاز به تصویب آیین‌نامه است نه چیز دیگری +جایگاه نظارت های مردمی بر نمایندگان مجلس کجاست؟ هشدار به آسیب دلال وری بجای نمایندگی در مجلس

قانون شفافیت قوای سه گانه که مجلس، هیات وزیران و دستگاه قضا را موظف به شفافیت نموده و ملزم می‌گرداند که مشروح مذاکرات و آرای ماخوذه را حداکثر یک ماه در پایگاه اطلاع رسانی خود منتشر کنند، دو ماه پیش توسط مخبر ابلاغ شد. از طرفی، قوانین ۱۵ روز پس از انتشار لازم الاجراست. هیچ نیازی هم به تدوین آئین نامه و دستورالعمل نیست و .. موارد مطرح شده، بخشی از اخطار قانون اساسی نقدعلی نماینده مجلس بود. لازم به توضیح است که کم توجهی به این مهم، می‌تواند نمایندگان مجلس را بدلیل ضعف نظارت مردمی، از مسیر خارج کرده و از نمایندگی به سمت دلالی سوق دهد. همچنین کم توجهی به قانون شفافیت، می‌تواند مدیران دولتی را بشدت متمایل به سلیقه گرایی نموده و حتی بستر‌های فساد را در مدیران قوه قضائیه ایجاد کند.
جزئیات ابلاغ قانون شفافیت قوای سه‌گانه توسط مجلس به دولت + آخرین متن قانون
قانون شفافیت مصوب و ابلاغ شد:

جزئیات ابلاغ قانون شفافیت قوای سه‌گانه توسط مجلس به دولت + آخرین متن قانون

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی قانون شفافیت قوای سه‌گانه را به دولت ابلاغ کرد. وی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی درباره این قانون، نوشت: قانون شفافیت قوای سه‌گانه که ۴ سال برای تصویب آن ایستادگی کردیم و در تمام این مدت به بی‌عملی و معطل کردن متهم شدیم، امروز ابلاغ شد. پیش از این هم شفافیت آرا را داوطلبانه اجرا کردیم . قالیباف در ادامه این مطلب آورده است: شفافیت بارها تا مرز رد شدن پیش رفت ولی چون به مردم قول داده بودیم، ایستادیم و کار را تمام کردیم.طرح شفافیت «قوای سه‌گانه، دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها» سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ پس از ۶ بار رفت و برگشت میان مجلس، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام به تصویب رسید.این طرح کاربردهای زیادی در بحث فسادستیزی، نظارت بر عملکرد های اداری، استفاده توسط رسانه ها و مواردی همانند دارد.
صدور کیفرخواست متهمان خرید رای با اسکناس تقلبی در پاکدشت + اعتبارنامه بشیری تائید می شود؟
پای ستاد آقای نماینده در میان است؟

صدور کیفرخواست متهمان خرید رای با اسکناس تقلبی در پاکدشت + اعتبارنامه بشیری تائید می شود؟

کیفرخواست متهمان خرید رای با اسکناس تقلبی در جریان انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه پاکدشت صادر شد. روابط عمومی دادستانی شهرستان پاکدشت ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ از دستگیری شخصی منتسب به ستاد یکی از کاندیدا‌های مجلس با مقادیر زیادی پول جعلی که قصد خرید و فروش رای در روز انتخابات را با اسکناس‌های جعلی داشت خبر داد و حالا خبر می‌رسد که کیفرخواست متهمان صادر شده است. افکار عمومی می‌پرسند که با توجه به صدور کیفرخواست و اختلاف کمتر از ۲۰۰ رای بین بشیری و مظفر، آیا اعتبارنامه بشیری، تائید خواهد شد؟
منتفی شدن انتقال طرح‌هایی که بررسی آن در مجلس یازدهم  نیمه تمام باقی مانده به دوره دوازدهم  + کنار زده شدن طرح صیانت و عمر و سرمایه ای که از کشور گرفت؟
توضیحات غلامرضا نوری نماینده مجلس برای طرح صیانت:

منتفی شدن انتقال طرح‌هایی که بررسی آن در مجلس یازدهم نیمه تمام باقی مانده به دوره دوازدهم + کنار زده شدن طرح صیانت و عمر و سرمایه ای که از کشور گرفت؟

غلامرضا نوری عضو کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت گفت: تمامی طرح‌ها و لوایح که مجلس بررسی آن را شروع نکرده و یا بررسی آن نیمه تمام باقی مانده باشد، به دوره بعدی منتقل نمی‌شود و منتفی است. وی ادامه داد: بر این اساس پرونده طرح صیانت از فضای مجازی در این مجلس بسته شد و تکلیف آن مشخص نشد و .... باید پرسید، جریانی که این همه وقت و نیرو و انرزی و سرمایه این کشور را گرفت تا مثلا به قول خودش، صیانتی از ابعاد اجتماعی و فرهنگی و سیاسی کشور کند، واقعا چه توجیهی برای عقب انداختگی توسعه ملی و کند کردن فرآیند تمدن سازی و از همه مهمترین، ایجاد برخی نارضایتی‌ها دارد. واقعا کم توجهی به فقه پویا در کشور، برای مان هزینه زا شده و بعضا فرصت‌هایی را به بعضی از افراد بی شناسنامه داده است. تا صلاح مملکت چه باشد.
طرح‌ها ،لوایح و تحقیق و تفحص باقی‌مانده مجلس یازدهم ؟
روح‌الله متفکرآزاد:

طرح‌ها ،لوایح و تحقیق و تفحص باقی‌مانده مجلس یازدهم ؟

روح‌الله متفکرآزاد گفت: اگر طرح یا لایحه‌ای به صورت کامل در مجلس شورای اسلامی تصویب شده باشد، به شورای نگهبان ارجاع شده و مجلس بعدی به بررسی ایرادات شورای نگهبان و هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌پردازد.اگر طرح‌ یا لایحه‌ای در دستور مجلس قرار داشت و مجلس فرصت بررسی آن را پیدا نکرد، عملا دیگر این موارد در دستور کار مجلس دوازدهم قرار نمی‌گیرد؛ مگر اینکه نمایندگان مجلس دوازدهم درخواست آن را داشته باشند در این صورت هم باید مجددا روند بررسی طی شود. این وضعیت شامل طرح‌ها و لوایحی نیز می‌شود که بررسی آن‌ها در مجلس نیمه تمام باقی مانده است. در خصوص گزارش‌های تحقیق و تفحص‌ باید گفت که الزاما باید در مجلس قرائت شود تا بتوان آن را به نهادهای مربوطه ارسال کرد. همچنین در صورت تصویب مجلس برای بررسی تخلفات به قوه قضاییه ارجاع می‌شود لذا اگر چنین پروسه‌ای در مجلس طی نشده باشد عملا این گزارش‌ها در مجلس یازدهم ناتمام باقی می‌ماند.
اعطای نخستین جایزه ملی قانون
در تالار مدرس مجلس:

اعطای نخستین جایزه ملی قانون

صبح روز چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ آیین اعطای نخستین جایزه ملی قانون با حضور محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در محل تالار مدرس مجلس شورای اسلامی برگزار شد. بیش از ۱۱۰۰ اثر به نخستین دوره جشنواره ملی قانون در سه بخش پژوهش، آموزش و نظارت ارسال شد که امروز از برترین‌ها تجلیل به عمل آمد.
آمادگی کانون وکلای دادگستری همدان برای مشاوره به نمایندگان منتخب
تبریک رئیس کانون وکلای دادگستری همدان به نمایندگان منتخب استان:

آمادگی کانون وکلای دادگستری همدان برای مشاوره به نمایندگان منتخب

دکتر مهدی غلامی‌جلال رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان ضمن تبریک برای انتخاب نمایندگان جدید مجلس در سطح استان همدان، بیان داشت که کانون وکلای دادگستری استان همدان آمادگی همکاری، ارائه مشاوره حقوقی در مسائل حقوقی مبتلا به حوزه‌های انتخابیه همچنین طرح‌ها و لوایح مرتبط با حقوق مردم از طریق کمیسیون پارلمانی را دارد.بر این اساس ، نمایندگان در مورد طرح‌های تخصصی قادر خواهند بود از ارگان‌های مرتبط و خدمات متخصصان امر به عنوان مشاور استفاده ونظرات تخصصی در حوزه‌های مختلف را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند.
حذف مجمع تشخیص از طرح شفافیت قوا + تشکیل کارگروهی جهت تشخیص محرمانه بودن موضوعات
حسین محمدصالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس:

حذف مجمع تشخیص از طرح شفافیت قوا + تشکیل کارگروهی جهت تشخیص محرمانه بودن موضوعات

حسین محمدصالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس ، وضعیت آخرین مصوبات اعضای کمیسیون متبوعش درباره طرح شفافیت قوای سه‌گانه از جمله حذف مجمع تشخیص مصلحت نظام از این طرح و تشکیل کارگروه ۶ نفره برای تشخیص محرمانه بودن موارد را تشریح کرد.وی بیان داشت که تصمیم گیری های اولیه بر آن است که تشخیص موارد محرمانه‌ای که باید سری بماند(تشخیص درباره محرمانه بودن یک موضوع) بر عهده همان دستگاه و نهاد باشد و قرار شد که یک کارگروه شش نفره از قوای سه گانه تشکیل شود که دو تن از اعضای کمیسیون شوراهای مجلس در آن حضور داشته و درباره اینکه یک موضوعی محرمانه است یا خیر تصمیم‌گیری کنند تا این کمیته درخصوص شفافیت در هر موضوعی اعلام نظر کند.
اصلاح ماده ۱۵  طرح حمایت از افشاگران فساد در مجلس در راستای تامین نظر شورای نگهبان
حاشیه های تصویب یک طرح:

اصلاح ماده ۱۵ طرح حمایت از افشاگران فساد در مجلس در راستای تامین نظر شورای نگهبان

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس، گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در خصوص طرح یک فوریتی حمایت از افشاگران فساد را بررسی کرده و به منظور تامین نظر شورای نگهبان با اعمال اصلاحاتی در این طرح موافقت کردند( با تاکید بر ماده ۱۵ ). در زمان اصلاح طرح، مجلس با حاشیه هایی همراه بود. به گونه ای که با قطع سیستم، نمایندگان با قیام طرح حمایت از افشاگران فساد را به جای رای الکترونیکی تصویب کردند.
لایحه حجاب ماده ۸۵ شده و محرمانه بررسی می شود!
مجلس رای داد:

لایحه حجاب ماده ۸۵ شده و محرمانه بررسی می شود!

رسیدگی به لایحه یک‌فوریتی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب، طبق اصل ۸۵ قانون در دستور کار مجلس قرار گرفت و هشتاد و پنجی شدن لایجه عفاف و حجاب با ۱۷۵ رأی نمایندگان مجلس تصویب شد.
رسیدگی به ۷۰ ماده زمانبر است
دفاع نماینده مجلس از هشتادوپنجی شدن لایحه حجاب:

رسیدگی به ۷۰ ماده زمانبر است

چند روز قبل نمایندگان سعی بر این داشتند، لایحه حجاب و عفاف را به جای بررسی در صحن علنی از طریق اصل ۸۵ به قانون تبدیل کنند. در نهایت سخنگوی فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس گفت: این پیشنهاد به صورت استمزاجی مورد رأی گیری در فراکسیون قرار گرفت و ۷۳ درصد از اعضا با ادامه رسیدگی لایحه حجاب و عفاف بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی موافقت کردند.
خیال بافی به اسم درآمد دولت از جرایم لایحه حجاب و عفاف + هشدار در خصوص تحمیل هزینه بر سازمان زندان ها و نافرمانی مدنی، واقعا نمی بینید؟
جریمه‌‌های لایحه حجاب و عفاف چقدر برای دولت درآمد دارد؟

خیال بافی به اسم درآمد دولت از جرایم لایحه حجاب و عفاف + هشدار در خصوص تحمیل هزینه بر سازمان زندان ها و نافرمانی مدنی، واقعا نمی بینید؟

بدون تعارف باید بیان داشت که کشور با گروهی تندرو وضع حال بین مواجه بوده و گویا کمترین فهم و اعتقادی به نگاه راهبردی ندارند. جرایم عریض و طویل را برای لایحه عفاف و حجاب تنظیم کرده و به قول خودشان گربه را دم حجله کشته اند. غافل از اینکه در آینده احتمال هنجارشکنی های عامدانه و تمایل به زندان خوابی داوطلبانه و افتخار حساب کردن آن ، ممکن است ایجاد شود و این کار ضمن هزینه بالای مادی، هزینه های پیامدی سنگینی برای نظام خواهد داشت. حتی در مجازات های جایگزین هم ممکن است با نوعی تمرد مدنی و قضایی مواجه شویم. چه ها کشید علی(ع)، از دست جماعت خاص. آقایان عزیز ، اگر بخودتان رحم نمی کنید، به این دین و سرزمین و انقلاب رحمتان بیاید که با خون 300 هزار شهید ،زنده نگاه داشته شده است.
لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور به مجلس رفت+ متن
حمایت حقوقی، سیاسی و قضایی از ایرانیان خارج از کشور:

لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور به مجلس رفت+ متن

دولت لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور را به منظور تقویت حمایت حقوقی، سیاسی و قضایی از آن‌ها به مجلس فرستاد. مقدمه این لایحه به این شکل آمده است: به منظور تقویت حمایت حقوقی قضایی و سیاسی از ایرانیان خارج از کشور و جلب مشارکت آن‌ها در زمینه‌های اقتصادی فرهنگی و علمی از طریق تسهیل تردد به داخل کشور و سرمایه‌گذاری اقتصادی و جذب آن‌ها در مراکز آموزشی و پژوهشی و دسترسی به خدمات دولت الکترونیک لایحه زیر برای انجام تشریفات قانونی تقدیم می‌شود.
رشوه‌ای در کار نبود اما خودرویی هم نبود؟/دو نگاه به ادعای سند انتشاری درباره رشوه به نمایندگان مجلس
نگاهی بر سند افشاگری نماینده مجلس؛

رشوه‌ای در کار نبود اما خودرویی هم نبود؟/دو نگاه به ادعای سند انتشاری درباره رشوه به نمایندگان مجلس

مدیر نیروی انسانی امضا و در امور اداری مجلس این سند ثبت شده است باید پرسید امور اداری و در راس آن رئیس مجلس یعنی محمدباقر قالیباف باید پاسخگوی این سند باشد و در راستای شفاف سازی لازم برای تخصیص تعدادی خودرو به حدود ۵۰ نفر از نمایندگان اسامی یان نمایندگان را منتشر کرده تا ملت شریف ایران حتی خارج از اینکه این خودروها بالاخره دریافت شده است یا خیر؟ با نمایندگانی آشنا شوند که به دنبال خودروی سهمیه ای و حواله ای هستند.
توضیحات نائب رئیس مجلس درباره روند بررسی طرح شفافیت قوای سه گانه
در صحن علنی صورت گرفت:

توضیحات نائب رئیس مجلس درباره روند بررسی طرح شفافیت قوای سه گانه

علی نیکزاد در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان نسبت به طرح شفافیت قوای سه گانه پس از عدم موافقت نمایندگان با پیشنهادات کمیسیون شورا‌ها پیرامون مواد (۱)، (۲) و (۳) این طرح، توضیحاتی درباره روند بررسی آن ارائه کرد.
نظرات و گلایه ها
پرطرفدارترین