پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۳۴۷
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۰
دکتر زمانی تصریح کرد: ورزش بر سلامت، بهداشت، اقتصاد، فرهنگ، روابط اجتماعی و اخلاقی انسانها به ویژه زنان که مادران آینده سازان این جامعه هستند، تاثیر فراوانی دارد و پرداختن به ورزش، دوری از ناهنجاریهای اجتماعی و اخلاقی و بدخلقی ها را به همراه دارد.

شعارسال: دکتر زمانی تصریح کرد: ورزش بر سلامت، بهداشت، اقتصاد، فرهنگ، روابط اجتماعی و اخلاقی انسانها به ویژه زنان که مادران آینده سازان این جامعه هستند، تاثیر فراوانی دارد و پرداختن به ورزش، دوری از ناهنجاریهای اجتماعی و اخلاقی و بدخلقی ها را به همراه دارد. 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: باتوجه به محدود بودن فضا، امکانات و زیرساخت های ورزشی برای بانوان در مقایسه با آقایان، توسعه زیرساخت ها برای این قشر نیازمند برنامه ریزی جامع تری توسط مسوولان است.

«دکتر عالیه زمانی کیاسری» با تاکید بر اینکه سهم نابرابر زنان از زیرساختهای ورزشی در مازندران پذیرفتنی نیست افزود: درحدود نیمی از جمعیت استان را زنان تشكیل می‌دهند، بنابراین نیازمند ساخت پارك اختصاصی ورزشی، فرهنگی و تفریحی برای بانوان هستیم، اما این موضوع تاكنون به‌صورت گسترده و ساماندهی شده مورد توجه قرار نگرفته است.

وی با اشاره به موفقیت‌های بانوان در عرصه‌های استانی، كشوری و حتی بین المللی می‌افزاید: نتایج بدست آمده نشان می دهد ظرفیت و توانمندی های زیادی در جامعه زنان استان در زمینه ورزش ،از ورزشهای همگانی تا کسب مقامهای قهرمانی وجود دارد.

دکتر زمانی تصریح کرد: ورزش بر سلامت، بهداشت، اقتصاد، فرهنگ، روابط اجتماعی و اخلاقی انسانها به ویژه زنان که مادران آینده سازان این جامعه هستند، تاثیر فراوانی دارد و پرداختن به ورزش، دوری از ناهنجاریهای اجتماعی و اخلاقی و بدخلقی ها را به همراه دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر ارتباط تنگاتنگ و تعامل نزدیک سلامت روح و روان انسان با سلامت جسم گفت: اگر ضعف در هرکدام از اینها اتفاق بیفتد، تاثیر بسیار شدیدی در دیگری دارد. بنابراین توسعه ورزش بویژه ورزش همگانی می تواند در رفتار، کردار و پندار افراد خانواده تاثیر بسیار مطلوبی بگذارد و این خود نیز در تحکیم ارتباط خانواده و سلامت روحی و روانی و جسمی خانواده موثر است.

این مدرس دانشگاه ،كمبود امكانات و فضاهای ورزشی را از دیگر مشكلات اصلی بانوان در عرصه ورزش می‌داند و عنوان می‌كند: باید بیش از گذشته به این موضوع مهم توجه شود.

دکترزمانی گفت:امروزه زنان و جامعه به این مسئله کاملاً واقفند و شاید بتوان از رشد چند درصدی حضور زنان در ورزش صحبت کرد، اما نکته قابل تامل اینجاست که شرایط جامعه و شهرهای ما برای ورزش کردن زنان چگونه است؟ آیا امکانات موجود در شهرها و بخصوص شهرهای کوچک پاسخگوی نیاز زنان که نیمی از جامعه را تشکیل می دهند، می باشد؟شرایط و امکانات سالن های سرپوشیده برای ورزش زنان در مناطق مختلف مرکز استان چگونه است؟ آیا تعداد سالن های سرپوشیده پاسخگوی مراجعین و مشتاقان ورزش است؟

دکتر زمانی افزود: تغيير شیوه و سبك زندگی زنان و محدودیت های موجود برای بانوان جهت فعالیت های ورزشی و همچنین زندگی آپارتمان نشینی موجب کاهش حرکت های روزمره زنان شده است كه در نهايت تاثيرات نامطلوبي برسلامت بانوان خواهد داشت ،لذا ضرورت توجه به ورزش بانوان امروزه نسبت به قبل دوچندان است.

وی گفت: نباید توجه به امکانات موجود و بررسی شرایط سالن های ورزشی بانوان را از یاد برد. چراکه با توجه به باور ها و اعتقادات مذهبی و فرهنگی در جامعه ما ،مهم ترین نکته در امر ورزش همگانی، بخصوص ورزش بانوان در دسترس بودن سالن های ورزشی برای زنان است؛ زیرا مهم ترین اصل در انتخاب یک سالن ورزشی برای زنان خانه دار، نزدیکی به محل سکونت و در دسترس بودن می باشد.

وی با تاکید بر توجه به توسعه زير ساخت هاي ورزشي بويژه در حوزه زنان با رويكرد فرهنگ ايراني و اسلامي تصریح کرد: در نظر گرفتن ساختار حقوقي و مصوب جهت رسيدگي به ورزش بانوان كه امروزه كاملا تحت شعاع ورزش آقايان قرار گرفته است و آمايش سرزميني ورزش وتربيت بدني ،متناسب با وضعيت اقليمي و جمعيتي و فرهنگي هر منطقه ضروری است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران یادآور شد: توجه به مناطق كمتر برخوردار و شرايط هر منطقه بويژه فرهنگ بومي ومحلي مناطق، لزوم توجه به ورزش قهرماني به ويژه در حوزه هاي مرتبط با ورزش بانوان با توجه به افزايش تعداد بانواني كه در سطح ملي و بين المللي رتبه كسب نموده اند و توجه به توسعه ورزش حرفه‌اي در بين بانوان از طريق ساماندهي امور باشگاههاي خصوصي ‌و حمايت هاي دولتي از دیگر برنامه هایی است که در این راستا می توان در دستور کار قرار داد.

دکتر زمانی کیاسری گفت: فعاليت هاي ورزشي در شكل دهي شخصیت اجتماعی افراد مي تواند تاثير گذار باشد و چنانچه ورزش در یک جامعه مطابق با اصول و قواعد آن صورت بپذيرد ،رشد روحیات طبیعی را در فرد بهبود می بخشد که در نتیجه شکوفا شدن این استعداد ، فرد با سایر افراد اجتماع آسانتر ارتباط بر قرار کرده و در کنار آنها زندگی سالم خواهد داشت.

دکتر زمانی افزود: ورزش اگر به طور اصولی و بر اساس یک برنامه منظم و صحیح استفاده شود در تحقق بسیاری از نیاز های مهم دوران جوانی ، شناخت زندگی سالم اجتماعی و اصلاح یا جلو گیری از رفتار های انحرافی نقش موثری می تواند داشته باشد .

این مدرس دانشگاه با بیان اینکه امروزه بسياري ازدختران جوان اوقات فراغت خود را با بازي هاي كامپيوتري مي‌گذرانند، اظهار کرد: نوجوانانی که به جاي فعاليت‌هاي ورزشي به بازي‌هاي کامپيوتري روي مي‌آورند به مرور زمان درفرآیند خواب و رشد آنها اختلال به وجود خواهد آمد و در صورت ادامه ممکن است سبب افسردگي و گوشه گیري در آنها نيز شود ،لذا لازم است خانواده‌ها بر ميزان انجام بازي‌هاي کامپيوتري در کودکان خود نظارت داشته باشند و تحرک بدنی را در اولویت قرار دهند.

دکتر زمانی در پایان اظهار داشت: در سالهای گذشته و به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش های خوبی در راستای فراهم ساختن امكانات ورزشي در کشور و استان ویژه بانوان صورت گرفته است ،با این وجود، هنوز نیاز است در سطوحی نظير ورزش قهرماني، ورزش همگاني، ورزش تربيتي و دانش آموزي، و نهادینه ساختن ورزش در سبك زندگي مردم و اقشار مختلف اجتماعي به ويژه جوانان و نوجوانان ، برنامه ريزي جامع تری انجام شود.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از شمال نیوز-تاریخ انتشار:20 بهمن 1394- کد خبر : 130303 www.shomalnews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین