پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۵۶۶۱
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۵
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی از پیگیری تصویب بودجه مقابله گرد و غبار از صندوق توسعه ملی در لایحه بودجه 97 خبر داد.

شعارسال: نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی از پیگیری تصویب بودجه مقابله گرد و غبار از صندوق توسعه ملی در لایحه بودجه 97 خبر داد.

همایون یوسفی ، در واکنش به اظهارات معاون حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست مبنی بر حذف بودجه مقابله با گرد و غبار از لایحه بودجه 97 اظهار کرد: برای مقابله با گرد و غبار، بودجه‌ای به رقم حدود 500 میلیارد تومان در لایحه بودجه 97 در نظر گرفته شد که برای منبع تأمین این اعتبارات، هم صندوق توسعه ملی و هم ردیف‌های بودجه‌ای پیشنهاد شده بود. به این صورت که این بودجه مقابله با گرد و غبار از یکی از منابع مذکور تأمین ‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر جدول مربوط به صندوق توسعه ملی در لایحه بودجه 97 که بودجه مقابله با گرد و غبار شامل آن می‌شد، حذف شده است. تخصیص اعتبارات از صندوق توسعه ملی هم سریع‌تر و هم به صورت صددرصدی است. اما تخصیص اعتبارات از سایر ردیف‌های بودجه که برای مقابله با گرد و غبار پیشنهاد شده، هم با تأخیر صورت می‌گیرد و هم صددرصدی نیست.

نماینده اهواز یان کرد: نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی در تلاش‌اند تا بودجه مقابله با گرد و غبار از محل صندوق توسعه ملی در لایحه بودجه 97 تصویب شود و پیگیر این موضوع هستند و قطعا به جد پیگیر تصویب بودجه مقابله با گرد و غبار در لایحه بودجه 97 هستیم.

یوسفی با اشاره به اظهارات معاون حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه بودجه مقابله با گرد و غبار گفت: ایشان نسبت به قانون توجیه نبوده‌اند. روز گذشته نیز در نطقی که در صحن علنی مجلس داشتم، اخطار شدیدی به دولت در این زمینه دادم.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 2 بهمن 1396، کدخبر: 96110200792، www.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین