پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۹۵۹۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۴
آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی در دیدار با اسماعیل نجار معاون وزیر کشور و رئیس ستاد مدیریت بحران با بیان اینکه واقعا دولت محترم و مسئولان در بحران زمین لرزه کرمانشاه نهایت کوشش خود را کردند، اظهار داشت: بسیار بی انصافی بود که در رسانه ها این گونه مطرح شد که مسئولان در منطقه زلزله زده حضور پیدا نکردند.
شعارسال: آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی در دیدار با اسماعیل نجار معاون وزیر کشور و رئیس ستاد مدیریت بحران با بیان اینکه واقعا دولت محترم و مسئولان در بحران زمین لرزه کرمانشاه نهایت کوشش خود را کردند، اظهار داشت: بسیار بی انصافی بود که در رسانه ها این گونه مطرح شد که مسئولان در منطقه زلزله زده حضور پیدا نکردند.

آیت الله فاضل لنکرانی افزود: به طور قطع اگر دولت مدیریت نمی کرد مساله ای به این بزرگی در زمان اندک قابل حل نبود.: مردم کرمانشاه به خوبی می دانند که چه خدمات بزرگی دولت در این حادثه انجام داده که توزیع 95 هزار چادر و 15 هزار کانکس و آغاز ساخت خانه های ویران شده بخشی از این اقدام های بزرگ است.

وی با تاکید بر اینکه باید اطلاع رسانی بیشتری از فعالیت های دولت به مردم زلزله زده کرمانشاه انجام شود تاکید کرد: در بحران های کشور تمام مسئولان فراتر از وظایف ذاتی خود وارد میدان می شوند که این موضوع از جمله برکت های نظام اسلامی است.

آیت الله فاضل لنکرانی با انتقاد از انعکاس خلاف واقع صدا و سیما از امدادرسانی نکردن به زلزله زدگان کوهبنان گفت: وقتی دولت در ارزیابی های خود بیش از نیاز منطقه 300 کانکس به این مناطق ارسال کرده نباید طوری اقدام شود که انگار هیچ اتفاقی در این مناطق رخ نداده است.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم با تاکید بر اینکه در زلزله کرمانشاه دولت و مردم خوب به میدان آمدند ادامه داد: در این مدت کوتاه به این وسعت حادثه بیش از این نمی شود کار کرد و هر کس غیر از این بیان کند بی انصافی کرده است.

وی گفت: اینکه بحرانی بیاید و عامل اصلی زلزله را گناه مردم عزیز کرمان، کرمانشاه و تهران بدانیم اشتباه است و این یک بحران فرهنگی است که باید در کنار دیگر بحران ها مورد توجه قرار گیرد.همه باید بدانند که یک گناه می تواند زمینه ساز یک بلای عظیم باشد ولی دلیلی نداریم که علت تامه آن باشد. زلزله و بلایای طبیعی عاملی برای بازگشت به سمت خدا و توجه به معنویت و تذکر در مورد زلزله آخرت است.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته ازپایگاه خبری تحلیلی انتخاب ، تاریخ انتشار: 21بهمن 1396 ، کدخبر: ۳۹۲۸۸۶،www.entekhab.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۲
0
0
مگه قراره عامل زلزله رو گناه مردم بدونیم؟ چرا ریشه های واقعی اونو پیدا نکنیم و خودمونو برای اون آماده نکنیم
ا.ح75
ناشناس
Germany
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۷
0
0
ما وقتی این حرفو تو نشریه دانشگاه زدیم پدرمونو دراوردن و هی میگفتیم که چرا پس تو کشورایه دگ این اتفاق نمی افته کسی چیزی نمی گفت
ناشناس
Germany
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۷
0
0
ما وقتی این حرفو تو دانشگاه زدیم پدرمونو دراوردن و هی میگفتیم که چرا پس تو کشورایه دگ این اتفاق نمی افته کسی چیزی نمی گفت
ن.ف83
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین