پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 22
کد خبر: ۱۲۹۱۹۶
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۵
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت:باافزایش تسهیلات خرید مسکن به 200 میلیون تومان شاهد رونق بدون جهش قیمت ها در این بازار خواهیم بود.

شعار سال: افزایش تسهیلات 200 میلیون تومانی مسکن در انتظار تصویب شورای پول و اعتبارابوالفضل موسوی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بازار مسکن در حال خروج از رکود است، گفت: با متلاطم شدن بازارهای موازی مسکن از جمله ارز و سکه این بازار نیز تحت تاثیر قرار گرفته و دچار نوسان شده است.

وی افزود: خوشبختانه با تدابیر به موقع دولت به زودی شاهد تثبیت قیمت‌ها در این بازار و رونق در بخش مسکن خواهیم بود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت و وزارت راه و شهرسازی به دنبال رونق بازار مسکن هستند گفت: وزارت راه و شهرسازی پیگیر افزایش میزان تسهیلات خرید مسکن به 200 میلیون تومان است اما هنوز شورای پول و اعتبار با پرداخت آن موافقت نکرده است.

موسوی اظهار کرد: به طور قطع با افزایش میزان تسهیلات خرید مسکن این بازار از رکود خارج می‌شود و قیمت‌ها نیز متناسب با نرخ تورم افزایش خواهد یافت.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امیدواریم هرچه سریعتر شورای پول و اعتبار با افزایش میزان تسهیلات و نیز کاهش بیشتر نرخ سود آن موافقت کند.

وی در پایان گفت: دولت سعی دارد امسال با اجرایی شدن سیاست‌های مسکنی، رونق بدون جهش قیمتی را به بخش مسکن بازگرداند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار 29 اردیبهشت 97، کد مطلب: 6529879، www.yjc.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین