پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۵۲۳۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰
به فاصله یکی دو ماه از داغ شدن ماجرای درج/عدم درج نماد یوز ایرانی روی پیراهن ملی پوشان فوتبال کشورمان، بالاخره مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست هم به این موضوع واکنش نشان داد؛ واکنشی از نوع طلبکارانه و در ردای معترض!

شعارسال:به فاصله یکی دو ماه از داغ شدن ماجرای درج/عدم درج نماد یوز ایرانی روی پیراهن ملی پوشان فوتبال کشورمان، بالاخره مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست هم به این موضوع واکنش نشان داد؛ واکنشی از نوع طلبکارانه و در ردای معترض!

همزمان با دومین روز مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ روسیه و در آستانه نخستین رقابت ملی پوشان فوتبال کشورمان در این تورنمنت بزرگ، گفت‌وگویی روی خروجی یکی از خبرگزاری‌های کشورمان قرار گرفت که به واکنش یکی از مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست کشورمان به کوچک شدن نماد یوز روی پیراهن ملی پوشان اختصاص داشت.

در این خبر که به نقل از مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست منتشر شده بود، این مقام به کوچک شدن نماد یوز به نوعی اعتراض کرده و گفته بود: «حضور نماد یوزپلنگ آسیایی روی پیراهن تیم ملی فوتبال کشور، در حد یک برچسب کوچک برای ما قانع‌کننده نیست، اما به هر حال کار خوبی است که صورت گرفته است.»

مجید خرازیان مقدم افزود: «اینکه فوتبال ملی ایران در جریان مسابقات جام جهانی یک نماد محیط زیستی داشته باشد، مسلما کار خوبی است، اما واضح است که از ابتدا هم هدف ما این نبوده که تنها در یک تورنمنت نماد یوزپلنگ آسیایی وجود داشته باشد، بنابراین این بحث را حتما به طور جدی پیگیری خواهیم کرد تا حضور نماد یوز در فوتبال کشور پایدار ادامه یابد.»

مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست، در حالی به بسنده نکردن سازمان متبوعش به یک برچسب کوچک تأکید دارد که چند ماه از ماجرای تغییر تولید کننده پیراهن تیم ملی فوتبال کشورمان و اذعان شرکت سازنده به کافی نبودن زمان برای طراحی لباس مخصوص تیم ملی فوتبال ایران می‌گذرد و آن‌هایی که حتی تعقیب کننده اخبار فوتبالی هم نیستند، از این ماجرا با خبر شده اند.

این اخبار از این روی برای همه بااهمیت شده و به گوششان رسیده که در موسم مهم‌ترین مسابقات ورزشی جهان هستیم؛ مسابقاتی حتی بزرگتر و مشهورتر از المپیک که در آن به بسیاری از رشته‌های ورزشی پرداخته می‌شود، ولی به جهاتی از جام جهانی فوتبال، کم اهمیت‌تر جلوه می‌کند. فستیوالی بزرگ که ظاهرا تازه اخبار آن به سازمان حفاظت محیط زیست کشورمان رسیده است!

مسابقاتی که از جمله سی و دو تیم حاضر در آن، تیم ملی فوتبال کشورمان است که از چند سال پیش یوز ایرانی، تنها باقی مانده یوز آسیایی را به عنوان نماد خود برگزیده است. گونه‌ای منحصر به فرد که تنها شمار معدود و محدودی از آن در برخی نقاط کشورمان باقی مانده و به شدت سایه انقراض بر سر آن گسترده شده است.

حیوانی زیبا که به چابکی و سرعت در جهان شهره است و از این روی، نماد خوبی برای فوتبال کشورمان محسوب می‌شود، اما نتیجه پیوند آن با فوتبال کشورمان نه تدبیر مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست و نه مرهون ابتکار مسئولان ورزش کشور و دست اندرکاران فوتبال، که نتیجه یک پیشنهاد مردمی و برخی پیگیری‌های فعالان حیات وحش بوده است.

این را می‌شود از سکوت تلخ مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست کشورمان در روز‌هایی که خبر حذف این نماد از پیراهن ملی پوشان منتشر می‌شد دریافت که ظاهرا حالا قرار است با خرده گرفتن به اندازه کوچک یوزی که بر پیراهن ملی پوشان نشسته، جبران شود؛ واکنشی عجیب که کاش به جای آن از طرح و برنامه مسئولان برای حفاظت یوز از انقراض با تکیه بر پتانسیل فوتبال می‌شنیدیم!

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت تابناک، تاریخ انتشار 27 خرداد97 ، کد خبر: 808663، www.tabnak.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۸
0
0
مگه محیط زیست صاحب داره؟
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۸
0
0
حالا مثلا تصویر یوز 4 سال پیش بزرگ بود مشکل یوز ایرانی حل شد؟؟؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین