پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۸۶۷۷
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۰۳:۱۸
حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی راد دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گفت: رئیس اداره مسکن و شهرسازی شهرستان چابهار به اتهام مشارکت در اختلاس توام با جعل بازداشت شد.

شعارسال: حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی راد دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گفت: رئیس اداره مسکن و شهرسازی شهرستان چابهار به اتهام مشارکت در اختلاس توام با جعل بازداشت شد.

وی ادامه داد: در این پرونده یکی از کارکنان اداره ثبت اسناد شهرستان چابهار که یوزر، امضا و مهر رئیس اداره را در اختیار داشت اقدام به درست کردن صورت جلسات تفکیکی جعلی و غیرقانونی کرده و نزدیک به ۶۳ قطعه زمین را که متعلق به دولت بود به نام اشخاص منتقل کرده بود.

حجت الاسلام والمسلمین موحدی راد در پایان گفت: متهم اصلی در این رابطه دستگیر و بازداشت است و تمامی اسناد را توقیف کردیم و پس از رسیدگی به این پرونده در دادگاه اراضی مجدد به دولت بازگردانده خواهد شد و ضمناً هیچ اقدام فیزیکی روی زمین‌ها صورت نگرفته و به نام کسی هم منتقل نشده است.

گفتنی است: هفته گذشته دادستان زاهدان از احضار رئیس اداره ثبت اسناد و رئیس مسکن و شهرسازی چابهار به دادسرا خبر داده بود.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت خبری تحلیلی عصرایران، تاریخ انتشار: 11تیر1397، کدخبر: 618359: www.asriran.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین