پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۰۵
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۰
بازارچه دائمي صنايع دستي و باشگاه سوارکاري گرمسار با حضور معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري افتتاح شد.
شعارسال: به گزارش روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي استان سمنان مسعود سلطاني فر در آيين افتتاح بازارچه دائمي صنايع دستي گرمسار گفت: توليدات صنايع دستي بر خلاف بسياري از توليدات در کشور که ارزبري دارند، ارزآوري براي کشور به همراه دارد.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور، با استقبال از زمينه سازي در نقاط مختلف کشور براي ايجاد بازارچه‌هاي دائمي صنايع دستي، خاطرنشان کرد: ايجاد بازارچه هاي صنايع دستي مي‌تواند اصلي‌ترين راهکار براي رفع مشکل فروش صنايع دستي و رونق اين نوع محصولات در کشور باشد.

بازارچه دائمي صنايع دستي گرمسار در 16 غرفه در باغ موزه علم و صنعت در محل کارخانه تاريخي پنبه پاک کني گرمسار برپا شد.

کارخانه تاريخي پنبه پاک کني گرمسار در ضلع غربي ميدان معلم اين شهر واقع شده و در دو طبقه و با پلان مستطيل شکل در سال 1304 ساخته شده و در سال 1382 به ثبت ملي رسيده است.

استاندار سمنان نيز در اين آئين کوير و بناهاي تاريخي را جاذبه‌هاي گردشگري گرمسار عنوان و خاطرنشان کرد: اين آثار براي جذب گردشگر نيازمند مرمت و حمايت سازمان ميراث فرهنگي کشور دارند.

محمد وکيلي خواستار حمايت سازمان ميراث فرهنگي براي تکميل جاده قصر بهرام گرمسار شد و افزود: قصر بهرام با توجه به سابقه و نقش تاريخي‌اش، در کنار غار نمکي، مي‌تواند فرصت جذب گردشگر مناسبي در منطقه گرمسار باشد.

وکيلي با بيان اين که گردشگري به عنوان يکي از محورهاي توسعه استان سمنان تعيين شده است، بر حمايت از مرمت بناهاي تاريخي در اين استان تاکيد و اضافه کرد: ثبت ملي بناهاي تاريخي نيز مي‌تواند جاذبه گردشگري اين بناها را افزايش دهد.

وي به وجود امامزاده يحيي (ع) و طرح توسعه آن به عنوان قطب چهارم مذهبي کشور در سمنان اشاره و اضافه کرد: استان سمنان مي‌تواند به عنوان مقصد گردشگري مذهبي کشور مطرح باشد.

استاندار سمنان خاطرنشان کرد: تا پايان سال 94 چند هتل چهار و پنج ستاره در استان سمنان به بهره برداري مي‌رسد و به تأمين زيرساخت‌هاي لازم براي توسعه گردشگري در اين استان کمک مي‌شود.

مديرکل صنايع دستي، ميراث فرهنگي و گردشگري استان سمنان نيز اظهار داشت: چهار فضا و بازارچه براي فروش صنايع دستي در نقاط مختلف اين استان پيش بيني شده است.

حسين خواجه بيدختي با اشاره به افتتاح بازارچه صنايع دستي در گرمسار، خاطرنشان کرد: در اين آيين و در حال حاضر 20 درصد از اين بازارچه به بهره برداري مي‌رسد و بهره برداري از 80 درصد ديگر اين بازارچه نيازمند حمايت دستگاه‌هاي اجرايي استان سمنان است.

مديرکل صنايع دستي، ميراث فرهنگي و گردشگري استان سمنان با اشاره به اينکه به دنبال ايجاد بازارچه صنايع دستي مدرن در سمنان هستيم، افزود: در شاهرود و دامغان نيز فروشگاه صنايع دستي راه اندازي مي‌شود.

در سفر رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و ميراث فرهنگي کشور همچنين باشگاه سوارکاري شباهنگ افتتاح شد.

ميرزا حيدري رئيس اين باشگاه گفت: اين باشگاه در زميني به مساحت پنج هکتار و با اعتباري بالغ بر هشت ميليارد ريال ايجاد شده است.

وي ادامه داد: باشگاه سوارکاري شباهنگ شامل 13 اسب، 30 اسطبل، و بخش‌هايي مانند سوارکاري، تعليم سوارکاري، کافي شاپ و پانسيون است.

رئيس باشگاه سوارکاري شباهنگ تاکيد کرد: طرح توسعه اين باشگاه نيز در دست تدوين است و در آينده اجرايي مي‌شود.

مسعود سلطاني فر، معاون رئيس جمهوري و رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور، با حضور در گرمسار، دومين همايش ملي اقوام و عشاير کشور را افتتاح کرد.

با اندكي اضافه و تلخيص برگرفته از وب سایت خبرگزاری موج، تاریخ انتشار: 18 مهر 1394، كد مطلب: - ، www.mojnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین