پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۱۳۴۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۴
بدون در نظر گرفتن هرگونه مصلحت‌اندیشی باید توضیح داده شود دستمزد کی‌روش در متمم قراردادی که مهدی تاج از وجود آن صحبت کرد یک میلیون و چهارصد هزار یورو است یا دو میلیون یورویی که شایعه آن در رسانه‌ها مطرح می‌شود.
شعارسال: این یک خبر یا اتهام نیست که مدیران فدراسیون فوتبال بخواهند از طریق مراجع قضایی به آن واکنش بدهند! صرفا یک سوال است که بر پایه انتشار مفاد قرارداد کی‌روش و توضیحات مهم مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال برای شفاف‌سازی مطرح می‌شود!

سوال اینجاست که آیا در قرارداد کارلوس کی‌روش با فدراسیون فوتبال پنهان‌کاری درآمد برای پرداخت مالیات کمتر وجود داشت؟

دو اتفاق باعث به وجود آمدن این سوال می‌شود. چند ماه قبل مفاد کامل قرارداد کارلوس کی‌روش با فدراسیون فوتبال در رسانه‌ها منتشر شد و بازتابی گسترده در سطح جامعه داشت. حرف و حدیث درباره قرارداد یک طرفه و امتیاز‌های ویژه و حیرت‌انگیزی که مرد پرتغالی از فدراسیون فوتبال گرفت به قدری زیاد بود که هنوز هم درباره آن بحث می‌شود. منتهی یک روز بعد از رسانه‌ای شدن این قرارداد،‌ مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال مصاحبه‌ای در جمع خبرنگاران ورزشی رسانه‌ها انجام داد و ضمن انتقاد شدید از لو رفتن جزئیات قرارداد سرمربی تیم ملی تاکید کرد این قرارداد متمم‌هایی هم داشته است که آن را منتشر نکرده‌اند.

بد نیست بدانید که بخش چهارم قرارداد کی‌روش با عنوان وظایف و تعهدات فدراسیون و شرایط پرداخت دستمزد،‌ 13 بند دارد که به صراحت در بند دوازدهم آن نوشته شده است: «تمامی هزینه‌ها با در نظر گرفتن مالیات دولت جمهوری اسلامی ایران برای دستمزد و مبالغ تشویقی، بیمه درمانی، گواهی اشتغال به کار و روادید باید توسط فدراسیون پرداخت شود. فدراسیون در صورت نیاز مدارک مربوطه را به وزارتخانه مالیات کشور محل اقامت کی‌روش ارایه می‌کند تا کی‌روش را از پرداخت مجدد مالیات معاف کند»

مشکل اول اینجا بود که فدراسیون فوتبال در شرایطی در این قرارداد پرداخت مالیات را بر عهده گرفته که هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال در مصوبه‌ای رسمی قانونی را در فوتبال ایران وضع کرد که هیچ باشگاهی حق ندارد پرداخت مالیات بازیکنان و مربیان خود را بر عهده بگیرد، اما این قانون درباره کی‌روش اجرا نشد.

حالا اما با توجه به این موضوع که مهدی تاج اعلام کرده قرارداد کی‌روش متمم‌هایی دارد که رسانه‌ای نشده باید پاسخ این سوال مشخص شود که آیا در متمم قرارداد، مبلغ سالانه و آپشن‌های مالی نسبت به قرارداد اصلی افزایش داشته یا خیر؟

به طور مثال در بند اول بخش چهارم قرارداد امضا شده آمده است که فدراسیون فوتبال باید سالانه مبلع یک میلیون و چهارصد هزار یورو دستمزد به این مربی پرداخت کند. در جدول درج شده در قرارداد هم زمان‌بندی پرداخت حقوق 350 هزار یورو برای هر بازه زمانی سه ماهه است.

حالا موضوعی که انتظار می‌رود جزئیات آن برای مردم شفاف‌سازی شود یک چیز است؛ اینکه بدون در نظر گرفتن هرگونه مصلحت‌اندیشی توضیح داده شود دستمزد کی‌روش در متمم قراردادی که مهدی تاج از وجود آن صحبت کرد همین یک میلیون و چهارصد هزار یورو است یا نه؟ فراموش نکنیم بارها این شایعه در محافل ورزشی مطرح شده که کی‌روش قراردادی دو میلیون یورویی با فدراسیون دارد. حتی چند سایت معتبر خارجی نیز قبل از جام جهانی وقتی قرارداد مربیان شاغل در تیم‌های ملی راه یافته به این مسابقات را منتشر کردند دریافتی کی‌روش را 2 میلیون یورو ثبت کردند.

مدیران فدراسیون فوتبال همواره در مصاحبه‌های خود روی وجود نداشتن ابهام در عملکرد مالی مجموعه خود تاکید دارند؛‌ منتهی این انتظار با توجه به حرف‌وحدیث‌های پیش آمده وجود دارد که درباره مالیات و مبلغ اصلی قرارداد کی‌روش شفاف‌سازی صورت بگیرد.

آن هم با در نظر گرفتن این موضوع که چند ماه قبل برای مردم و اهالی فوتبال روشن شد مبلغ قرارداد ارائه شده بازیکنان و مربیان از سوی باشگاه‌ها به سازمان لیگ، با واقعیت فاصله زیادی داشت و بسیاری از تیم‌ها برای پرداخت مالیات کمتر، مبلغ درج شده در قرارداد اصلی ارائه شده به سازمان لیگ را پایین تر از پرداختی اصلی قید می‌کنند.

قانون هم در رابطه با این موضوع تعریف مشخص و شفافی دارد. طبق قوانین مالیاتی هر شخص حقیقی و حقوقی که مبادرت به مخفی کردن فعالیت اقتصادی خود و پنهان کردن درآمد حاصل از آن نماید یا هر شخصی که به قصد فرار از مالیات اسناد و مدارک خلاف واقع تنظیم و به آن استناد کرده باشد مرتکب جرم مالیاتی شده است.

با این توضیحات اگر در متمم قرارداد، آپشن‌های مالی سرمربی تیم ملی به ویژه پاداش‌ها و دستمزد سالیانه بیشتر از قرارداد اصلی باشد،‌ باید درباره آن توضیحات قانع کننده ارائه شود. اصلا شاید قرارداد کی‌روش در متمم همان 2 میلیون یورو است و مدیران فدراسیون هم مالیات همین رقم را پرداخت می‌کنند. منتهی بحث اصلی لزوم شفاف‌سازی به خاطر به وجود آمدن ابهام در آستانه عقد قرارداد جدید کی‌روش با فدراسیون فوتبال است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از سایت خبری اعتمادآنلاین ، تاریخ انتشار: 23 تیر 1397 ، کدخبر: 219137 ، www.etemaadonline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
0
0
بنظر می رسد که فدراسیون فوتبال،جایی برای شفاف سازی باقی نگذاشته است. متاسفانه بنظر می رسد که خانه تکانی ریشه ای در این نهاد از ضروریات باشد
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
0
0
اصلا همون یک میلیون و چهارصد هزار یورو...بعنی میشه حدود 14میلیارتومن
یعنی سالی تقریبا 3میلیاردتومن
یعنی تقریبا روزی ده میلیون تومن...چرا؟؟؟؟؟از بیت المال چرا چنین هزینه ای باید صورت بگیره؟
م.ص76
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
0
0
باید دستمزد کیروش منطقی باشه چون داره از بیت المال داده میشه
ن.ف83
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین