
شعار سال: استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه 31 تیر آخرین مهلت جذب تسهیلات اشتغال روستایی و فراگیر است، گفت: بانکها در هفته جاری برای پرداخت تسهیلات طرحهای مصوب کارگروه اشتغال دوچندان تلاش کنند.
مجید خدابخش در جلسه کارگروه اشتغال استان، افزود: رقم جذب شده در 4 ماه ابتدای امسال در زمینه تسهیلات اشتغال روستایی و فراگیر، عملکرد استانها را نشان میدهد و این رقم مبنای تخصیص اعتبارهای بقیه ماههای سال از سوی مرکز خواهد بود.
وی یادآوری کرد: متناسب با جذب اعتبارهای 4 ماه ابتدای سال میتوان اعتبارهای ماههای دیگر سال را نیز جذب کرد.
خدابخش خواستار دعوت از خانه صنعت و معدن و متقاضیان در جلسات کمیتههای کارگروه اشتغال استان شد و اظهار داشت: در این کمیتهها باید به متقاضیان راهنمایی لازم ارائه شود.
استاندار آذربایجان شرقی یادآوری کرد: پیشفرض ما این است که متقاضیان مسلط به ضابطه، آییننامه و دستورالعملهای مربوطه هستند درحالیکه حتی خود کارشناسان دستگاههای اجرایی نیز به دلیل تغییرات مداوم دستورالعملها تسلط کافی بر آنها ندارند.
خدابخش با تأکید بر لزوم تفویض اختیار پرداخت تسهیلات بیش از 60 میلیارد ریال برای استانها از سوی مرکز، ادامه داد: اکنون تا 60 میلیارد ریال برای استانها تفویض اختیار شده و تسهیلات بیش از این مبلغ باید در قالب کارگروه ملی در تهران تصویب شود.
وی با اشاره به عدم ضرورت تشکیل کارگروه ملی و اینکه وزارتخانهها باید سیاستگذار و نه مجری باشند، گفت: با توجه به پیشرفتهای استان و تبریز در 50 سال اخیر و پیگیریهای انجام شده قرار شد در این خصوص برای آذربایجان شرقی تفویض اختیار انجام شود.
استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر لزوم تغییر دیدگاهها برای سرعت بخشی به روند اعطای تسهیلات، اظهار داشت: اولویت پرداخت تسهیلات باید به ترتیب طرحهای ملی، طرحهای جدید و توسعه و طرحهای سرمایه در گردش باشد چراکه در طرحهای سرمایه در گردش اشتغال جدید به وجود نمیآید یا بهندرت ایجاد میشود.
خدابخش با اشاره به برخی از مشکلات متقاضیان تسهیلات از جمله لزوم ارائه پیشفاکتور خرید و وجود چک برگشتی، گفت: برخی از این مشکلات به دلیل نوسانات چند ماه اخیر قیمت ارز و مواد اولیه طبیعی است و از بانکها انتظار داریم که در مقطع کنونی این مشکلات را مانعی برای پرداخت تسهیلات قرار ندهند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه تعداد طرحهای ارسال شده به بانکها برای استفاده از تسهیلات روستایی را 478 طرح اعلام کرد و گفت: این طرحها به ارزش 2 هزار و 435 میلیارد ریال و پیشبینی اشتغال 5 هزار و 351 نفر است.
میراحد حسینی افزود: از این تعداد 214 طرح به ارزش 684 میلیارد ریال و پیشبینی اشتغال یک هزار و 529 نفر از سوی بانکها مصوب شده، تسهیلات 128 طرح به ارزش 359 میلیارد ریال و پیشبینی اشتغال 989 نفر پرداخت شده و 94 طرح از سوی بانکها به کارگروه بازگشته است.
وی اظهار کرد: طرحهای ارسال شده به بانکها برای دریافت تسهیلات فراگیر در استان نیز یک هزار و 73 طرح به ارزش 2 هزار و 755 میلیارد ریال با پیشبینی اشتغال 4 هزار و 530 نفر است.
حسینی ادامه داد: از این تعداد 100 طرح به ارزش 463 میلیارد ریال با پیشبینی اشتغال 769 نفر در بانکها مصوب شده که از این تعداد برای 94 طرح به ارزش 349 میلیارد ریال و پیشبینی اشتغال 704 نفر تسهیلات پرداخت شده و 41 طرح از سوی بانکها بازگشته است.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: 24 تیر 1397، کدخبر: 729229 ، www.borna.news
واقعا تنها فایده ای که میتونن بانک ها تو اوضاع امروز داشته باشن همین تسهیلات اشتغال ها میتونه باشه! اون هم تقویت بیشترش برای روستا ها!
این تلاش رو هم نخوان بکنن که دیگه باید دور بانک های ایران رو خط قرمز بکشیم