شعارسال: بالاخره ناگزیر شدند با اکراه روزنه ای برای بازار آزاد باز کنند. این اقدام اصلاحی بلافاصله موثر واقع شد و تلاطم های مخرب را تا حدود زیادی فرونشاند. اما از آنجا که دولت بازار ارز را برحسب انواع کالاهای صادراتی و وارداتی طبقه بندی کرد و به نوعی بر تبعیض قیمتی صحه گذاشت بازار ارز عملا چندنرخی شد.
تعدد نرخ در یک بازار معنایی جز باز شدن راه برای رانت خواری و فساد به شکل های متفاوت ندارد. نکته جالب در این میان مغالطه های مخالفان بازار آزاد است که عقاید چپگرایانه و نادرست خود را تحت عناوین غلط اندازی مانند نهادگرایی یا طرفداران عدالت اجتماعی و... مطرح می کنند...
وقتی نتایج مفسد ه برانگیز سرکوب بازار را به آزاد بودن بازار نسبت می دهند این کار چه نامی غیر از مغالطه دارد؟ مخالفان بازار آزاد اگر واقعا در دفاع از حقوق مردم صداقت دارند بهتر است از تناقض گویی، عوام فریبی و پاشیدن خاک در چشم مردم بپرهیزند و به روشنی راه حل های خود را برای مسوولان و مردم توضیح دهند.
آیا راه حل اقتصادی مشخصی دارند یا صرفا بگیر و ببند پلیسی مد نظرشان است؟ آیا معتقدند با وجود فراهم آوردن فرصت های رانت جویی و رانت خواری، باز هم می توان با توصیه های اخلاقی و تهدید و ارعاب از فساد و حیف و میل اجتناب کرد؟
وقتی در «دیزی» را باز گذاشته اند روی «حیای گربه» می خواهند حساب کنند؟ کسی که حرف حساب دارد مغالطه نمی کند. بالاخره حرف حساب این رفقا چیست؟ تا کی می خواهند کلی گویی کنند و حرف مشخص نزنند؟
سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت مخبر، تاریخ انتشار: 3شهریور1397 ، کدخبر: 1207124: www.mokhbernews.ir