پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۵۷۷۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۳
رئیس مشترک اتاق ایران و چین با تأکید بر اینکه نظام ارزی کشور از پایه ایراد دارد گفت: دولت در هیچ کاری با بخش خصوصی مشورت نمی‌کند. بارها پیشنهاد کرده‌ایم بانک مرکزی شورایی تشکیل دهد که مشخص شود نرخ واقعی ارز در کشور ما چقدر است و چه کسی باید آن را تعیین کند.

شعارسال: اسدالله عسگراولادی با تأکید بر این‌که نظام ارزی کشور از پایه ایراد دارد، گفت: با توجه به این‌که سامانه نیما در داخل کشور قرار دارد، هیچ کشوری اجازه نمی‌دهد ارز حاصل از صادرات وارد ایران شود مگر این‌که به صادرکنندگان کوچک اجازه دهند که کماکان پول خود را به صرافی‌ها بدهند؛ اگر این کار انجام شود ورود ارز به بازار میسر می‌شود اما در غیر این صورت برای این دسته از صادرکنندگان دردسر ایجاد خواهد شد.

عسگراولادی با اشاره به مسئله ارزآوری صادرکنندگان افزود: صادرکنندگان خرد نمی‌توانند ارز خود را وارد بازار کنند اما صادرکنندگانی همچون پتروشیمی‌ها و فولادی‌ها به دلیل حجم بالای ارزی که دارند قادر به انجام این کار هستند.

این فعال اقتصادی با بیان این‌که ۴۲۰۰ تومان برای دلار نرخ درستی نیست، تصریح کرد: به هیچ کالایی دلار با این نرخ داده نمی‌شود و هیچ کالایی نیز با این نرخ فروخته نمی‌شود حتی کالاهای اساسی.

او با تأکید بر این‌که تمام دادگاه‌های تشکیل شده برای خودرو، موبایل و کاغذ نتیجه ارز ۴۲۰۰ تومانی و فساد ناشی از آن است، خاطرنشان کرد: ارز ۴۲۰۰ تومانی در صورتی مناسب بود که نظارت کافی در توزیع کالا با همین قیمت انجام شود نه این که عده زیادی با ارز دولتی کالا وارد کرده و با ارز ۱۰ هزار تومانی به مردم تحویل می‌دهند. از روز اول به معاون اول رئیس‌جمهور گفتیم که نرخ اعلام شده اشتباه است و دلار ۴۲۰۰ تومانی باید تبدیل به هفت هزار تومان شود و برای همه یکسان باشد نه این که سه نرخ متفاوت اعلام کنیم و اسمش را تک نرخی کردن ارز بگذاریم.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین با تأکید بر این که اگر ارز پتروشیمی‌ها وارد بازار شود مؤثر خواهد بود، گفت: رئیس‌جمهور هم اعلام کردند صادرکنندگانی که ارز خود را وارد بازار نمی‌کنند خائن هستند اما این به معنی خیانت نیست. همه پتروشیمی‌ها ارز ۴۲۰۰ نمی‌گیرند بلکه عده زیادی با ارز هفت هزار تومان خوراک اولیه خود را تأمین می‌کنند بنابراین علت مقاومت پتروشیمی‌ها همین موضوع است و فقط آن تعدادی که ارز دولتی می‌گیرند حاضرند ارز خود را وارد بازار کنند.

این فعال اقتصادی بخش خصوصی، تغییر روش تعیین نرخ در بازار ثانویه را رد کرد و افزود: دولت در هیچ کاری با بخش خصوصی مشورت نمی‌کند، بارها پیشنهاد کرده‌ایم بانک مرکزی شورایی تشکیل دهد که مشخص شود نرخ واقعی ارز در کشور ما چقدر است و چه کسی باید آن را تعیین کند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری آنا ، تاریخ انتشار: 20 شهریور 1397 ، کد خبر: 442613 ، www.ana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
0
0
واقعا درسته میگن ارز دولتی اختصاص دادیم برای واردات چیزای خاص ولی قیمتا عین قبله چیزی عوض نمیشه م.ق71
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
0
0
واقعا چرا به این مسئله که با بخش خصوصی مشورت کنن بی توجهند؟ شاید واقعا تحولات خوبی صورت بگیره!!
م.ا75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
0
0
بخش های خصوصی باید وارد عمل بشم دولت به تنهایی نمیتونه و اینکه واقعا از پایه ایراد داره و باید اصلاح بشه
س.ق۷۶
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین