این دوره از مسابقات هر چند به طور غیررسمی از روز ۱۲ مهر آغاز می شود اما از روز ۱۴ مهر و پس از برگزاری مراسم افتتاحیه به طور رسمی کارش را آغاز خواهد کرد و ۱۳ تیم ایران برای رسیدن به بهترین جایگاه رقابت خود را آغاز خواهند کرد.
سومین دوره این بازیها در شرایطی آغاز می شود که عمر زیادی از برگزاری این رویداد نمی گذرد. اولین دوره از مسابقات پاراآسیایی همزمان با شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی در سال ۲۰۱۰ و در گوانگجو چین برگزار شد. این دوره از مسابقات با حضور ۴۱ کشور و در ۱۹ رشته ورزشی بین ورزشکاران زن و مرد برگزار شد و ورزشکاران کشورمان در رشتههای دوومیدانی، شنا (معلولان - نابینایان و کم بینایان)، تنیس روی میز، تیراندازی، بوچیا، تیر و کمان، تنیس با ویلچر، وزنه برداری، جودو، دوچرخه سواری، فوتبال هفت نفره، والیبال نشسته، گلبال، فوتبال پنج نفره و بدمینتون حضور داشتند.
دوومیدانی کاران کشورمان در این مسابقات با مجموع ۳۴ مدال شامل ۱۴ طلا، ۱۰ نقره و ۱۰ برنز دارای بیشترین سهم در کاروان کشورمان بودند و تیم وزنه برداری مان با ۳ مدال طلا، ۵ نقره و یک برنز بعد از دوومیدانی کاران در رده بعدی قرار گرفت. ورزشکاران کشورمان در رشته های بوچیا، تنیس با ویلچر و بدمینتون صاحب مدال و عنوانی نشدند.
در رشتههای تیمی ورزشکاران کشورمان توفیق خوبی داشتند و توانستند در فوتبال هفت نفره و والیبال نشسته آقایان به مقام قهرمانی و مدال طلا رسیده و در فوتبال هفت نفره نیز به مقام دوم و مدال نقره برسند. همچنین ورزشکاران کشورمان در والیبال نشسته بانوان، گلبال بانوان و آقایان به مقام سوم رسیدند و مدال برنز گرفتند.
دومین دوره از مسابقات پاراآسیایی همزمان با هفدهمین دوره از بازیهای آسیایی در سال ۲۰۱۴ در اینچئون برگزار شد که کشورمان در این دوره از مسابقات هم حضوری فعال داشت و در رشتههای شنا، تنیس روی میز، تیراندازی، بوچیا، تیر و کمان، تنیس با ویلچر، وزنه برداری، جودو، دوچرخه سواری، فوتبال هفت نفره، والیبال نشسته، گلبال، فوتبال پنج نفره، بدمینتون و بسکتبال با ویلچر حضور داشت. این مسابقات در ۲۳ رشته برگزار شد.
در دومین دوره از مسابقات پاراآسیایی ورزشکاران کشورمان با مجموع ۱۲۰ مدال شامل ۳۷ طلا، ۵۲ نقره و ۳۱ برنز توانست رتبه چهارمی را تکرار کند. در این مسابقات هم دوومیدانی کاران کشورمان مثل دوره قبل بیشترین مدال را کسب کردند. ۷۲ مدال سهم ورزشکاران زن و مرد ما از رشته دوومیدانی در این مسابقات بود که این تعداد مدال شامل ۲۱ طلا، ۳۳ نقره و ۱۸ مدال برنز بود.
وزنه برداران کشورمان با مجموع ۸ مدال شامل ۴ طلا و ۴ نقره دومین تیم پر افتخار و کمانداران نیز با ۴ طلا و یک برنز در رده بعدی قرار گرفتند.
در دومین دوره از مسابقات پاراآسیایی تیم فوتبال هفت نفره کشورمان مثل اولین دوره این مسابقات قهرمان بازیها شد و در والیبال نشسته آقایان نیز همچون فوتبال هفت نفره مقام قهرمانی را تکرار کرد.
فوتبال پنج نفره با یک پله صعود نسبت به اولین دوره بازیها موفق به کسب مقام قهرمانی و مدال طلا شد، تیم گلبال آقایان با دو پله صعود در این مسابقات قهرمان شد و به مدال طلا رسید، تیم والیبال نشسته بانوان که در ۲۰۱۰ در رده سوم قرار گرفته بود در ۲۰۱۴ با یک پله صعود به مقام دوم رسید و تیم های بسکتبال با ویلچر بانوان و آقایان که برای اولین بار در این مسابقات حضور داشتند موفق به کسب مدال برنز شدند.
کاروان اعزامی کشورمان به سومین دوره بازیهای پاراآسیایی با ۲۰۹ ورزشکار زن و مرد به همراه ۸۰ مربی در ۱۳ رشته دوومیدانی، تیراندازی، وزنه برداری، شنا، تیر و کمان، تنیس روی میز، دوچرخه سواری، بوچیا، جودو، شطرنج، گلبال، والیبال نشسته و بسکتبال با ویلچر حضور خواهند داشت.
پیشبینی ها از حضور ورزشکاران کشورمان در این مسابقات حداقل تکرار رده چهارم دو دوره گذشته در این مسابقات است. این بازی از تاریخ ۱۲ مهر در برخی رشتهها و از تاریخ ۱۴ مهر به صورت رسمی در دهکده بازیهای آسیایی جاکارتا آغاز و تا ۲۴ مهر ادامه خواهد داشت.
با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار: 7 مهر 1397 ، کدخبر: 4411069 ، www.mehrnews.com
واقعا بچه هاذی پارا المپیکی نشسون میدن که معلولیت محدودیت نیست
امیدوارم مورد حمایت بیشتری از سوی مسئولین قرار بگیرن
س.ق۷۶
م.ا75
ح.ن76