مطالعه انجامشده توسط دکتر "لینگ-وی چن" و تیمش روی 941 مادر باردار ایرلندی نشان داد کافئین جریان خونرسانی به جنین را محدود کرده و بر رشد جنین تأثیر میگذارد. در این تحقیق 48 درصد از منبع کافئین دریافتی چای و 38 درصد نیز قهوه بود. این تحقیق میگوید هر 100 میلیگرم کافئین، حدود نصف فنجان، باعث شد تا نوزادان با 72 گرم کمتر از حد پیشبینیشده به دنیا بیایند.
کافئین زیاد حتی باعث کاهش اندازه نوزاد و دور سر وی نیز شد. مقایسه زنانی که زیاد کافئین مصرف کرده بودند، با زنانی که حد استاندارد را رعایت کرده بودند نیز کاهش 170 گرمی را نشان داد.
کافئین حتی از جفت نیز عبور کرده و روی بافتهای جنین تأثیر منفی میگذارد.
گفته میشود یک فنجان چای سیاه بسته به زمان دم، حرارت آب و نوع چای؛ بین 23 تا 110 میلیگرم کافئین دارد.
سازمان جهانی بهداشت مصرف 300 میلیگرم کافئین بهصورت روزانه در طول بارداری را بهعنوان مقدار مجاز تعیین کرده اما سازمان NHS انگلیس و کالج زنان و زایمان آمریکا 200 میلیگرم را پیشنهاد دادهاند اما طبق تحقیق جدید این میزان نیز باید کمتر شود.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری خبرآنلاین، تاریخ انتشار: 4آذر 1397 ، کدخبر:827643 www.khabaronline.ir ،