شعارسال:آثار و تبعات ناشی از سیل همچنان در استان مازندران باقی است. با وجود اقدامات و تلاشهای انجام شده مسؤولان استانی و ملی هنوز کم و کسریها و مشکلات زیادی در سطح استان مازندران وجود دارد.
در این مراسم که سیلزدگان استان هم حضور داشتند و از مشکلات بعد از سیل و اینکه خانه و کاشانه آنها در سیل به صورت کلی نابود شده است صحبت به میان آوردند.
در سیل اخیر، استان مازندران بیش از هزار و 700 میلیارد تومان خسارت دیده است، تخریب 6 هزار واحد مسکونی از دیگر صدمات سیل به مازندران بوده است.
پرداخت خسارت به سیلزدگان در همان روزهای بعد از فروکش کردن سیل آغاز شده و پرداختها در قالب مبالغ مالی بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت بانکی بوده است.
در آخرین خبرهای منتشر شده از مهدی رازجویان معاون عمرانی استانداری مازندران از پرداخت 12 میلیارد تومان خسارت اولیه به سیل زدگان حکایت دارد.
فعالیت سازمان بسیج سازندگی برای ساخت واحدهای مسکونی در مناطق سیلزده آغاز شده است، عملیات ساخت 200 واحد مسکونی آغاز شده و این سازمان متعهد شده است که 361 واحد مسکونی مردم سیلزده استان را احداث کند.
با وجود همه اقدامات و تلاشها مشکلات مردم سیلزده استان مازندران همچنان باقی است، پس از بازسازی و بهسازی واحدهای مسکونی مردم نیاز به وسائل اولیه زندگی دارند که فعالیت برخی از ارگانها و نهادها و از همه مهمتر کمکهای مردم برای رفع کامل مشکلات باید تداوم داشته باشد.
بنیاد برکت در استان مازندران برای تامین هزار بسته لوازم زندگی به مردم پای کار آمده و در کنار آن اهدا هزار راس دام سبک را در دستور کار خویش قرار داد و این لوازم امروز طی مراسمی در اختیار مردم سیلزده قرار گرفته است.
آیتالله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان مازندران در مراسم اهدا لوازم به سیلزدگان استان، اظهار کرد: بیشتر زحمات مردم سیلزده در حادثه اخیر از بین رفته است در کنار مشکلات همکاریهای مردمی بسیار ارزنده بوده است.
وی با اعلام اینکه وحدت و اتحاد مردم قابل قدردانی بوده است، گفت: ابراز همدردی مردم در سیل اخیر قابل ستایش و حضور و مشارکت مردم نعمت بسیار ارزنده است.
احمد حسینزادگان استاندار مازندران در ادامه خاطرنشان کرد: مشارکت مردم در بهسازی و بازسازی مناطق سیلزده نشان از همدلی و وحدت آنها برای کمک به یکدیگر دارد.
وی در ادامه با اشاره به مشارکت مردم در سیل اخیر، گفت: سیل در برابر عظم و اراده مردم کوچک شده است.
استاندار مازندران با اشاره به تلاشهای فرمانده سپاه کربلای مازندران که از روزهای اول سیل در کنار مردم قرار گرفته است، گفت: تلاشهای این نهاد در استان مازندران قابل قدردانی است، در کنار این ارگان فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرای به صورت جدی برای تسکین آلام مردم پای کار بودند.
سید هاشمی معاون هماهنگی مشارکتهای مردمی بنیاد برکت کشور با اعلام اینکه در ستاد اعتقاد ما این است که کوچک هستیم و باید کار بزرگ انجام دهیم، افزود: برنامه ما این است که با سرمایه کوچک ارزش افزوده مناسبی ایجاد کنیم.
وی خاطرنشان کرد: بنیاد احسان برکت موظف شد که قرارگاه خاص را در استانها ایجاد کند که در زمان حادثه کنار مردم باشد و ما اولین تیمی بودیم که در کنار مردم قرار گرفتهایم.
سید هاشمی اضافه کرد: بزرگترین درمانگاه دارویی و درمانی در استان مازندران و گلستان ایجاد شده است و روزانه 25 هزار بیمار را پذیرش کردیم.
وی ادامه داد: در آرامش بعد از سیل آنچه وعده دادیم بنا داریم عمل کنیم، در جریان سیل وعدههای زیادی داده شده است که رسانهها این موضوعات را انعکاس میدهند، عمل به وعده زمینه جلب اعتماد مردمی را فراهم میکند و امروز به عنوان ستاد اجرایی آمدهایم که امروز برای تحقق وعدهها در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم.
این مسؤول اضافه کرد: تامین لوازم خانگی آسیب دیده سیلزدگان را متعهد شده بودیم، برای 30 هزار خانوار لوزام اولیه خانگی را تهیه کردیم و موظف هستیم از واحدهای تولیدی داخلی تامین کنیم.
سید هاشمی ادامه داد: تهیه لوازم خانگی از تولیدات داخل کشور زمینه ایجاد اشتغال را فراهم کرده است و 10 هزار یخچال در لرستان و پنج هزار یخچال دیگر به واحد تولیدی تعطیل سفارش دادیم و مقرر شد که در اختیار بنیاد قرار گیرد.
وی با اعلام اینکه هزار واحد لوازم خانگی و هزار راس دام در استان تعهد دادیم که در اختیار مردم قرار میدهیم، گفت: برنامه ما تامین لوزام و نیازهای مردمی است و همچنین وعده دادیم که هزار شغل ایجاد کنیم.
در پایان این مراسم لوازم تهیه شده بنیاد برکت به تعدادی از خانوادههای که توسط بهزیستی به محل برگزاری مراسم دعوت شده بودند اهدا شده و مابقی لوازم به مناطق سیل زده انتقال داده میشود.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ 15اردیبهشت 98، کدخبر: 13980215000688،www.farsnews.com