پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۸۹۴۸
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۵
سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید دارای ۳۵ شرکت اقتصادی است. گرچه این سازمان در ۲ سال اخیر تلاش‌هایی برای ورود به بورس کرده، اما به ندرت می‌توان اطلاعات مستندی از فعالیت‌های ۳۵ زیرمجموعه آن بدست آورد.

شعارسال: سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید دارای ۳۵ شرکت اقتصادی است. گرچه این سازمان در ۲ سال اخیر تلاش‌هایی برای ورود به بورس کرده، اما به ندرت می‌توان اطلاعات مستندی از فعالیت‌های ۳۵ زیرمجموعه آن بدست آورد.

سازمان اقتصادی کوثر ۲۳ شرکت در حوزه کشاورزی دارد که در حوزه‌های تولید دام سبک و سنگین، گوشت قرمز، جوجه یک‌روزه گوشتی و تخم‌گذار، تولید و واردات دان، تولید گوشت مرغ و تولید تخم‌مرغ فعالیت می‌کنند.

از مجموع ۲۳ شرکت کشاورزی کوثر، تعداد ۸ شرکت در حوزه تولید جوجه یک‌روز مرغ و تولید تخم‌مرغ فعالیت می‌کنند که ماحصل این فعالیت، تولید ۸۰ درصد از جوجه یک‌روزه مرغ مادر گوشتی کشور، تولید ۶۰ درصد از جوجه یک‌روزه مرغ مادر تخم‌گذار کشور، تولید ۹۰ هزار تن معادل ۱۰ درصد از کل تولید تخم مرغ کشور و تولید بیش از ۵۵ هزار تن از گوشت مرغ کشور است.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از سایت خبری نود اقتصادی ، تاریخ انتشار: 31اردیبهشت 1398 ، کدخبر: 2119831،www.90eghtesadi.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین