پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۰۲۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۳

با اجرای 4 شرط تعرفه اينترنت گران می شود

نمايشگاه شركت هاي دانش بنيان و استارتاپ هاي حوزه فضايي به مدت سه روز (16 تا 18 تيرماه) در مجتمع نوآوري و شكوفايي با حضور 180 استارتاپ برگزار شد و با وجود اينكه تمركز اين گردهمايي روي موضوع ايجاد بستر مناسب براي حضور استارتاپ ها و شركت هاي دانش بنيان خلاق در حوزه فضايي بود، اما حاشيه هاي اين نمايشگاه از خود نمايشگاه خبر ساز تر بود .

شعار سال: نمايشگاه شركت هاي دانش بنيان و استارتاپ هاي حوزه فضايي به مدت سه روز (16 تا 18 تيرماه) در مجتمع نوآوري و شكوفايي با حضور 180 استارتاپ برگزار شد و با وجود اينكه تمركز اين گردهمايي روي موضوع ايجاد بستر مناسب براي حضور استارتاپ ها و شركت هاي دانش بنيان خلاق در حوزه فضايي بود، اما حاشيه هاي اين نمايشگاه از خود نمايشگاه خبر ساز تر بود تا آن جا كه وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در حاشيه بازديد از اين نمايشگاه از اعلام 4 شرط براي گران شدن 50 درصدي قيمت اينترنت به شركت هاي اينترنتي خبر داد و گفت: در صورتي كه شركت هاي اينترنتي اين 4 شرط را كه شامل سرمايه گذاري، به روز رساني تكنولوژي، استفاده از توليدات داخلي و ارائه كيفيت خوب سرويس است ، عملياتي كنند درباره قيمت اينترنت تجديدنظر خواهيم كرد.

محمد جواد آذري جهرمي افزود: اين 4شرط هنوز از سوي شركت هاي اينترنتي انجام نشده است. البته اين شركت ها نيز معتقد هستند اگر بخواهند در اين حوزه سرمايه گذاري كنند، بايد چارچوب بازگشت سرمايه از نظر اقتصادي مقرون به صرفه باشد بنابراين آنها مي توانند در اين زمينه با سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي (رگولاتوري) مذاكره كنند.

آغاز پروژه ماهواره سنجشي پارس 2

محمد جواد آذري جهرمي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات همچنين در مراسم اختتاميه اين نمايشگاه گفت: از آنجايي كه وزارت كشور مايل بود تا از داده هاي فضاپايه براي پرداخت خسارت استفاده كند به همين دليل با كاربردي شدن داده هاي فضاپايه و با استفاده از خدمات ماهواره اي توانستيم اراضي كشاورزي آسيب ديده و همچنين خسارات ناشي از سيل را برآورد كنيم و همين موضوع موجب شد در پرداخت خسارات ناشي از سيل چند صد ميلياردي صرفه جويي شود.

آذري جهرمي با تاكيد بر اينكه فناوري هاي فضايي در حوزه هايي چون بحران هاي طبيعي موثر است، تاكيد كرد: در اين زمينه نبايد وارد حواشي شويم و بايد روي توسعه فناوري هاي فضايي و طراحي ماهواره هاي كاربردي تمركز كنيم.

وي درباره اينكه چرا كشور ما هنوز در مدار ژئو ماهواره ندارد، گفت: دليل قرار ندادن ماهواره ايراني در مدار ژئو تصدي گري دولت است. با وجود آنكه در برنامه چهارم توسعه بودجه هاي لازم براي اين منظور اختصاص داده شده است ولي به دليل عقب ماندگي هاي موجود نتوانسته ايم به اين هدف نائل شويم و از سوي ديگر چارچوب هاي اجرايي دولت اجازه نمي دهد كه به سمت قرار دادن ماهواره در مدار ژئو حركت كنيم.

جهرمي با تاكيد بر ضرورت تغيير رويكردها در اجراي پروژه ماهواره ها افزود: لازم است تا داده هاي فضاپايه در اختيار همگان قرار گيرد در اين صورت خلاقيت هايي از سوي شركت هاي استارتاپي و دانش بنيان ايجاد مي شود، مي تواند در اقتصاد ديجيتال موثر باشد.

وزير ارتباطات رسيدن به هدف رشد اقتصاد ديجيتالي را خروج از تصدي گري ذكر كرد و يادآور شد: با تامين مالي شركت هاي خلاق مي توانيم در اين عرصه گام هاي موثري برداريم.

همچنين حسين صميمي رئيس پژوهشگاه فضايي ايران نيز در اين مراسم از آغاز پروژه ماهواره سنجشي پارس 2 خبر داد و گفت: ساختار اين پروژه كه با همكاري مشترك پژوهشگاه فضايي ايران و دانشگاه هاي معتبر كشور اجرايي مي شود، بر اين اساس مسئوليت هر يك از دانشگاه ها در اين پروژه مشخص شده و هفته آينده از ساختار و زمانبندي آن رونمايي مي شود. وي در عين حال از اتمام پروژه كليدي «بلوك انتقال مداري» خبر داد و گفت: با مجموعه آزمايش هايي كه از سوي پژوهشگاه فضايي ايران انجام شد، پروژه بلوك انتقال مداري با موفقيت به پايان رسيد كه با وجود آن، ارتفاع مدارها از 400 به 7 هزار كيلومتر افزايش پيدا مي كند و زاويه شيب مداري نيز از 55 به 58 درجه مي رسد.

صميمي گفت: با وجود اين پروژه، يك قدم ديگر به دستيابي به ماهواره در مدار ژئو زمين نزديك مي شويم و تا چهار ماه ديگر نمونه تجميع شده كيفي اين پروژه رونمايي خواهد شد. وي با اشاره به حمايت دولت از حضور استارتاپ ها و شركت هاي خلاق در حوزه فضايي گفت: در گردهمايي استارتاپ ها و شركت هاي دانش بنيان فضايي حدود 160 نشست در مدت سه روز برگزار شد كه 50 درصد اين نشست ها به ميزباني سازمان فضايي و پژوهشگاه فضايي ايران انجام شد تا بتوانيم نيازمندي هاي فضايي در حوزه خدمات فضاپايه را از طريق بخش خصوصي و شركت هاي خلاق اين حوزه انجام دهيم. صميمي با اشاره به اينكه مركز تخصصي خدمات فضاپايه در حال راه اندازي در منطقه نوآوري دانشگاه شريف است، گفت: راه اندازي پارك فضاپايه در شهر ساري، ايجاد پارك گردشگري فضايي در چهارمحال و بختياري و نيز راه اندازي كارخانه نوآوري فضايي در اصفهان و همچنين اروميه از جمله فعاليت هايي است كه در جهت ايجاد بستري براي توسعه فناوري فضايي در كشور در حال انجام است.

حمايت 10 ميلياردي از پروژه هاي فضايي

علي وحدت رئيس هيات عامل صندوق نوآوري و شكوفايي نيز در اين مراسم از اتمام مراحل ارزيابي و تصويب حمايت 10 ميليارد توماني از پروژه هاي استارتاپي حوزه فضايي خبر داد و گفت: اولويت هاي صندوق نوآوري و شكوفايي براي تامين نياز مالي شركت هاي خلاق و استارتاپ هاي حوزه فضايي و به هم رساني اين شركت ها با بخش هاي دولتي است و در اين گردهمايي 182 شركت دعوت شدند و 100 شركت در نمايشگاه جانبي اين رويداد سه روز حضور يافتند.

وحدت از اجراي 6 رويداد فناورانه با هدف اعلام نياز پروژه هاي فضايي و نيز 200 نشست تخصصي و تجاري در حاشيه اين گردهمايي سه روزه خبر داد و گفت: در سه روز شاهد ثبت تقاضاي 200 ميليارد تومان براي حمايت از مجموعه هاي دانش بنيان و استارتاپي در حوزه فضايي بوديم.

وي با بيان اينكه به دنبال انعقاد قرارداد و تامين مالي پروژه هاي مطرح شده در اين گردهمايي هستيم، گفت: در اين رويداد بانك ها و صندوق هاي دانش و فناوري حضور داشتند و موفق به معرفي 7 طرح سرمايه پذير در اين حوزه شديم.

رئيس هيات عامل صندوق نوآوري و شكوفايي گفت: از ميان ثبت تقاضاهاي صورت گرفته مراحل ارزيابي و تصويب 10 ميليارد تومان اعتبار براي پروژه هاي فضايي تاكنون به اتمام رسيده است و تمامي تلاشمان اين است كه شركت هاي اين بخش دغدغه تامين مالي نداشته باشند. گفتني است در حاشيه اين گردهمايي تفاهمنامه همكاري سه جانبه ميان صندوق نوآوري و شكوفايي، سازمان فضايي ايران و پژوهشگاه فضايي ايران به امضا رسيد. اين تفاهمنامه در راستاي فراهم آوردن زمينه همكاري هاي سازنده براي حمايت از توسعه و تجاري سازي فناوري ها، كاربردها و خدمات فضاپايه و خدمات مورد نياز و تعميق سطح فناوري كشور منعقد شد.

درآمدزايي با ارز ديجيتال

آذري جهرمي درباره مزيت توسعه ارز ديجيتال در كشور گفت: ظرفيت توليدي مجموعه نيروگاه هاي كشور حدود 72هزار مگاوات برآورد مي شود كه اين ظرفيت هيچ گاه در پيك، مصرف نمي شود به همين دليل اين ظرفيت نيروگاهي كشور در ساعات غير پيك آزاد است و مي تواند در حوزه استخراج ارز ديجيتال مورد استفاده قرار گيرد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينكه اين موضوع باعث درآمدزايي براي صنعت برق مي شود اما مستلزم آن است كه براي استخراج ارز ديجيتال ضوابط و مقررات تدوين شود، افزود: سياستگذاري در عرصه استخراج ارز ديجيتال با وزارت نيرو است و جنس استخراج ارز ديجيتال يعني صادرات برق به صورت مجازي است به همين دليل اگر در اين مساله سياستگذاري وزارت نيرو پياده سازي شود و استخراج با ضوابط صورت گيرد، شاهد درآمد مازاد در صنعت برق خواهيم بود كه امروز با مشكلات متعددي در حوزه اقتصادي مواجه است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت بانک نشریات کشور، تاریخ انتشار 20تیر 98، کد خبر: 3927611، www.magiran.com


خبرهای مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۳
0
0
حاجی گرون تر از این مگه داریم مگه میشه مگه جا داره بسته میخری خداتومن کلی ام مالیات و کوفت و زهرمار میکشن روش اصن نمی فهمی چتو شد تموم شد
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین