پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۰۶۸۴
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۲:۱۷
روز یکشنبه 23 تیرماه، پروژه ۱ هزار هکتاری آبیاری نوین در خراسان شمالی با حضور وزیر جهاد کشاورزی افتتاح شد.

شعارسال: در دومین سفر کاروان تدبیر و امید به استان خراسان شمالی پروژه عظیم آبیاری نوین ۱۰۰۰ هکتاری روستای دشت و ۴۵ پروژه آبیاری نوین در سطح ۸۷۰ هکتار درمجموع با اعتباری معادل ۳۲۰ میلیارد ریال و با بهره‌مندی ۹۷۰ خانوار بهره‌بردار با حضور وزیر جهاد کشاورزی، معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان شمالی و نمایندگان مردم شهرستان‌های بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم و رازوجرگلان در مجلس، در شهرستان گرمه افتتاح شد.

محمود حجتی در آئین افتتاح این پروژه، ضمن تبریک میلاد باسعادت امام رضا (ع)، گفت: این پروژه آبیاری نوین در سطح ۱۰۰۰ هکتار با بهره‌مندی ۳۵۲ خانوار حقیقتاً کم‌نظیر و بی‌نظیر است و باید زنجیره تکمیلی‌اش به ۱۰۰۰ هکتار کشت و صنعت تبدیل شود.

وی افزود: هم و غم ما در تکمیل زنجیره به منظور کمتر کردن فاصله تولید تا مصرف و بازگشت ارزش افزوده محصول و در واقع حاصل دسترنج کشاورز به جیب و سفره کشاورز است.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: 23تیر1398 ، کدخبر: 870915: www.borna.news


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین