به نقل از خبرگزاری صداوسیما، هفته گذشته خبری مبنی بر توقیف محموله دو تنی گوشت توسط تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی منتشر شد و در پی آن شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد برخلاف اعلام نظر رئیس شعبه سیار تعزیرات حکومتی مشهد اعلام کرد ، هتلها موظف نیستند تونل انجماد داشته باشند و بین نگهداری غیراصولی فرآورده خام دامی و نگهداری غیر بهداشتی آن تفاوت وجود دارد.
مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی مشهد در این باره گفت: وجود تونل انجماد در رستورانها و هتلها ضرورتی ندارد و فقط باید در مراکز بسته بندی گوشت وجود داشته باشد که دارای پروانه بهداشتی هستند.
«دکتر رئوف» ادامه داد: گوشت به دو صورت وارد رستورانها و هتلها میشود؛ نوع اول گوشت تازه با تاریخ انقضای 72 ساعت است و نوع دوم هم گوشتهای کارتنی هست که در مراکز مجاز بسته بندی و در آن محلها هم داخل تونل انجماد است.
وی درباره مرجع اعلام خبر اعلام آلوده بودن محموله گوشت خام و بهداشتی و یا غیربهداشتی بودن محل نگهداری گوشت هم گفت: طبق قانون، اعلام نظر در مورد فرآوردههای خام دامی به دامپزشکی واگذار شده است.
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر ،تاریخ انتشار: 29 تیر1398،کدخبر:50632 ،www.hakimemehr.ir