پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۸۹۸
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱
با رای نمایندگان مجلس عادل آذر و فیاض شجاعی را برای چهار سال به ریاست دیوان محاسبات و دادستانی این دیوان منصوب کردند.

شعار سال: در راستای اجرای مواد یازده و دوازده قانون دیوان محاسابت کشور عادل آذر برای ریاست دیوان محاسبات و فیاض شجاعی برای دادستانی دیوان محاسبات کاندید شدند که بعد از ارائه توضیحاتی درباره سوابق و برنامه کاری شان در نهایت رای گیری از نمایندگان صورت گرفت.

از مجموع 231 آرای شمارش شده عادل آذر با 200 رای و از مجموع 226 رای و فیاض شجاعی با 192 رای به ترتیب به عنوان رییس دیوان محاسبات کشور و دادستان دیوان محاسبات کشور انتخاب شدند.

علی لاریجانی رئیس مجلس پس از اعلام نتایج آرای نمایندگان به کاندیداهای ریاست و دادستان دیوان محاسبات در صحن علنی گفت: دیوان محاسبات نقش مهمی در صیانت از بیت‌المال دارد و بی تردید جایگاه آن قابل مقایسه با نهادهای دیگر نیست.

وی افزود: انتظار می‌رود دیوان محاسبات با قاطعیت به حساب‌های مالی رسیدگی کند و مجلس را مستمر در جریان آن قرار دهد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرآنلاین، تاریخ انتشار 30 تیر 95 ، کد مطلب: 558291: www.khabaronline.ir



اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین