پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 13
کد خبر: ۲۴۱۷۷۰
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۳
مدیرعامل هلدینگ ومعادن اعلام کرد: شرکت‌های کک‌سازی طبس و هلدینگ پویا انرژی، شرکت‌هایی هستند که احتمالا راهی بازار سرمایه خواهند شد.

شعارسال: عزیزالله عصاری، مدیرعامل هلدینگ توسعه معادن و فلزات (ومعادن)  با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر یک شرکت شناخته شده خریدار بالقوه کک‌سازی طبس است. اگر مذاکرات درباره فروش عمده این شرکت به نتیجه نرسد، پس از راه اندازی باطری‌های ۳و۴و ۵ و۶ هلدینگ توسعه معادن و فلزات (ومعادن) سهام آن را در بورس عرضه اولیه می‌کند.

وی افزود: درباره هلدینگ پویا انرژی منتظر نهایی شدن اجرای طرح سیکل ترکیبی نیروگاه‌ها هستیم. پس از آن هلدینگ توسعه معادن و فلزات (ومعادن) این شرکت را روانه بازار سرمایه خواهد کرد.

عصاری گفت: موافق این موضوع هستم که سهم شرکت‌های سنگ‌آهنی از سود در زنجیره فولاد می‌تواند بالاتر باشد و قیمت سنگ آهن در ایران هنوز با قیمت جهانی فاصله دارد، لیکن با در نظرگیری شرایط موجود در کل زنجیره فولاد چاره دیگری برای تصمیم‌گیران وجود ندارد.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت اقتصادآنلاین، تاریخ انتشار: 4آبان1398 ، کدخبر: 390374: www.eghtesadonline.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین