پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۸۳۹۸
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۷
محمد صادق کوشکی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در پاسخ به پرسشی پیرامون عملکرد مجلس دهم تاکید کرد:مجلس فعلی را شاید بتوان گفت که ضعیف‌ترین مجالس تاریخ جمهوری اسلامی و به مراتب بدتر از مجلس ششم است.

شعار سال:عضو هیأت علمی دانشگاه تهران گفت: مجلس فعلی را شاید بتوان گفت که ضعیف‌ترین مجالس تاریخ جمهوری اسلامی و به مراتب بدتر از مجلس ششم است.

محمد صادق کوشکی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ضمن حضور در ستاد انتخابات تهران برای شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در مورد قرارگیری در لیست انتخاباتی اظهار داشت: من از حوزه تهران ثبت نام می‌کنم ولی هنوز با کسی برای قرارگیری در لیست صحبت نکرده‌ام. اگر دوستان تمایل داشته باشند، نام مرا در لیست خود قرار می‌دهند وگر نه، اصراری برای قرارگیری در لیست ندارم.

تحلیلگر مسائل سیاسی درباره اینکه اگر در لیست نباشد، مستقل به کار ادامه می‌دهد یا خیر، افزود: دوستان اعلام کرده‌اند که در حال غربال‌گری نام‌ها بوده و از همین رو به تعدادی از افراد گفته‌اند که نام‌نویسی کنید تا از آن میان لیست جمع‌بندی شود. اگر از لیست‌های اصلی ما را پسندیدند ما هم در خدمت هستیم وگر نه اصراری به ماندن ندارم.

کوشکی در پاسخ به پرسشی پیرامون عملکرد مجلس دهم تاکید کرد: مجلس فعلی را شاید بتوان گفت که ضعیف‌ترین مجالس تاریخ جمهوری اسلامی و به مراتب بدتر از مجلس ششم است.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران ادامه داد: مجلس ششم می‌دانست که چه می‌خواهد انجام دهد و در آن قدرتمند ظاهر می‌شد؛ ولی مجلس کنونی بسیار ضعیف است.

وی افزود: درست بود که مجلس ششم مسیر باطلی را می‌رفت؛ ولی در آن قوی بود و این در حالی است که مجلس دهم در هدف غلط خود ضعیف است. مجلسی که چهره شاخص آن پروانه سلحشوری می‌شود، همین کافی است که چه قضاوتی درباره آن بکنیم.

تحلیلگر مسائل سیاسی در پاسخ به سوالی در زمینه مشارکت مردم در انتخابات آینده به دلیل انباشت نارضایتی‌ها از اقدامات دولت و مسایل اقتصادی، تصریح کرد: بخشی از جامعه ما تکلیف‌محور کار می‌کند و به فرمایش حضرت امام (ره) شرکت در انتخابات را واجب می‌داند و حتی اگر از دولت به شدت ناراضی باشند، در انتخابات مشارکت می‌کنند. بخش دیگری که تکلیف محور نیست، تابعی از جو جامعه و فضای انتخابات است.

کوشکی تاکید کرد: پایگاه مردمی اصلاح‌طلبان تکلیفی عمل نمی‌کند و شرکت در آن را حق خود می‌داند که گاهی تمایل پیدا می‌کنند که از این حق استفاده و یا صرف نظر کنند. اگر ریزش آرایی نیز باشد، از سبد رای اصلاح طلبان خواهد بود.

کوشکی درباره شفاف بودن آرای نمایندگان نیز اظهار داشت: این امری بدیهی است که آرای نمایندگان باید شفاف باشد چون کسانی که مخالف شفافیت هستند، معنی واقعی پارلمان را نفهمیده‌اند. شهروندان باید بدانند که وکلایشان در مجلس چه می‌کنند. نماینده برای موکل خود کار می‌کند و این عجیب است که یک نماینده مجلس بخواهد رای خود را از مردم پنهان کند. نمایندگان از سوی مردم استخدام می‌شوند و باید به آنها گزارش دهند.

وی درباره ویژگی‌های مجلس آینده گفت: واقعیت این است که کار مجلس آینده سخت‌تر است. مجلس آینده در مقطعی قرار دارد که سرنوشت جامعه ما را در بازگشت به صعود یا ادامه سقوط مشخص می‌کند. دولت روحانی شرایطی را ایجاد کرده که در تمامی عرصه‌ها ترمز پیشرفت را کشیده و حتی برخی از بخش‌ها، با فشار دولت به ورطه سقوط افتاده‌ایم.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ادامه داد: مجلس آینده می‌تواند در فرصت باقی مانده از دولت روحانی، می‌تواند ترمز را بکشد تا این دولت بیش از این به مردم و جامعه لطمه نزده و تنش بیشتری ایجاد نکند و زمینه را برای استقرار دولتی که بتواند این عقب ماندگی‌های تدبیر و امید را جبران کند، فراهم کند.

 

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس،تاریخ انتشار:13آذر1398،کد خبر:13980913001056،www.farsnews.com

 

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین