پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۴۰۸۷
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۶
سردار سلیمانی در ایران چهره ای قهرمان و بسیار شجاع تصور می‌‌شود. بعد از رهبر ایران و شاید رئیس جمهور او پرنفوذترین فرد ایران است .در ایران او را به صورت باورنکردنی شجاع می‌دانند و نیروها دوستش دارند. او به نوعی تعین کننده سیاست های ایران در عراق و سوریه بوده است. حالا که ترور شده من مطمئن هستم ایرانی ها باید به روشنی به آن پاسخ دهند و می‌دهند.

شعارسال: سردار سلیمانی در ایران چهره ای قهرمان و بسیار شجاع تصور می‌‌شود. بعد از رهبر ایران و شاید رئیس جمهور او پرنفوذترین فرد ایران است .در ایران او را به صورت باورنکردنی شجاع می‌دانند و نیروها دوستش دارند. او به نوعی تعین کننده سیاست های ایران در عراق و سوریه بوده است. حالا که ترور شده من مطمئن هستم ایرانی ها باید به روشنی به آن پاسخ دهند و می‌دهند. ترامپ فشار حداکثری را علیه ایران دنبال کرد. از برجام خارج شد و سپاه را سازمان تروریستی اعلام کرد. و فروش نفت را تقریبا غیر ممکن کرد. دولت ترامپ فشار خود را مضاعف کرده مشخص نیست چه خواسته ای دارند و هدف از این کار چیست. خواسته هایشان از ایران بسیار گسترده است و به معنای تسلیم ایران است. ایران تسلیم نمی‌شود چون اهرم های زیادی دارد. شبه نظامیان آنها در عراق، سوریه، یمن و لبنان حضور دارند.
 
تعداد بازدید : 25


شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از پایگاه خبری تحلیلی  انتخاب  ،تاریخ انتشار:  15 دی   1398،کدخبر:   522074 ،www.entekhab.ir
اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین