پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 02
کد خبر: ۲۶۹۲۹۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۵
معاون دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به توسعه رستوران‌های مکمل در این دانشگاه گفت: دانشجویان تصور خوبی از رستوران‌های مکمل ندارند.

شعار سال: رضا مهدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ایبا اشاره به وضعیت تغذیه دانشجویی در این دانشگاه و تغییرات خدمات رسانی در سال جدید گفت::تغییر خدمات رسانی در وضعیت تغذیه به این راحتی نیست، یک برنامه ملی است راس همه این‌ها وزارت علوم است که باید سیاستش را تغییر دهد، ما تابع وزارت علوم و سازمان اموردانشجویان هستیم بنابراین سیاست را ما نمی‌توانیم به تنهایی عوض کنیم هر چند سیاست‌های درونی دانشگاه را از دو سال پیش تغییرات آن را آغاز کردیم.

وی افزود: بودجه دانشگاه فنی حرفه‌ای نسبت به سایر دانشگاه بسیار پایین و یک سوم متوسط کشوری است، همیشه دغدغه داشتیم که چه تغییراتی در فعالیت‌ها ایجاد کنیم که وضعیت بهتر شود. یکی از سیاست‌هایی که دو سال پیش به شدت دنبال کردیم و تقریبا در اکثر شهر‌ها کامل شده تجمیع آشپزخانه‌ها بود. تقریبا تمام مراکزی که در یک شهربه هم نزدیک هستند، مثل تهران، مشهد، تبریز وسنندج هرکه آشپزخانه‌های مستقل داشتند این موارد را تجمیع و صنعتی کردیم. در تهران و تبریز فقط یک آشپزخانه غذا طبخ و توزیع می‌شود. این تغییرات کمک خوبی به دانشگاه کرد که از لحاظ نیروی انسانی، انرژی و هزینه تامین مواد اولیه، خرید پیمانکار صرفه جویی بالایی ایجاد کرد که در اجرای این طرح موفق بودیم.


مهدی اضافه کرد:  به صورت کلی این طرح  بیش از ۱۵ درصد هزینه‌های تغذیه  را کاهش می‌دهد. در واقع صنعتی شدن آشپزخانه با کمک صندوق و رفاه انجام شد که  نزدیک به  ۱۶ میلیارد تومان برای این طرح هزینه کردیم .

وی ادامه داد: رستوران‌های مکمل یکی از برنامه‌های مورد توجه صندوق و سازمان دانشجویان است که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای  توجه ویژه‌ای به آن داشتیم.   امیدوارم در یکی دو سال آینده بخشی از تغذیه دانشجویان به رستوران‌های مکمل انتقال پیدا کند. این مسئله نیاز به فرهنگسازی دارد، برخی‌ها تصور بدی از این رستوران‌ها دارند، فکر می‌کنند رستوران مکمل غذای دانشجویان با سطح مالی خوب است در صورتی که اینگونه نیست هم طیف ضعیف می‌توانند غذای رایگان بخورند و هم کسانی که از سطح مالی خوبی برخوردارند. سعی کردیم در این خصوص فرهنگ سازی کنیم و امیدواریم ثمرات آن را درسال جدید یا سال‌های آینده ببینیم.

وی با اشاره به افزایش ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال جدید گفت: سال جدید ظرفیت خوابگاه‌ها افزوده می‌شوند علت این است که چند طرح  در آستانه اتمام هستند و ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند که بیش از هزار نفرظرفیت برای ترم آینده یعنی مهرماه اضافه خواهد شد.

معاون دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای اظهار داشت: سه طرح تقریبا تکمیل شده داریم که از این میان دو خوابگاه‌ها در شهر‌های قزوین و سنندج هستند تقریبا به اتمام رسیده و امیدواریم تا مهر آینده اگر مشکلی نباشد نزدیک به ۵ طرح را افتتاح کنیم.
 
 
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجو،تاریخ انتشار:17فروردین1399،کد خبر:826078،www.snn.ir
 
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
0
0
این دانشگاه با توجه مسائل آموزشیشون بیشترین هزینه ها رو دارن نباید با کمبود مواجه شن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین