شعار سال: احدی، دبیر انجمن تغذیه استان البرز با تاکید بر رعایت ساعت صرف افطار و شام گفت: روزه داران بین شام و افطار یک ساعت فاصله ایجاد کنند.
دبیر انجمن تغذیه استان افزود: روزه داران روزه خود را باید با چای بسیار کمرنگ، نان، پنیر، گردو وخرما باز کنند.
او گفت: برای این که روزه داران دچار نفخ و سوء هاضمه نشوند خوردن غذاهایی از قبیل؛ حلیم کم چرب و بدون روغن، آش، فرنی توصیه میشود.
او افزود: روزهداران تا مدتی پس از افطار، از خوردن مایعات خنک اجتناب کنند تا دچار مشکلات گوارشی نشوند.
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: داشتن برنامه غذایی متعادل و متنوع در ماه رمضان باعث میشود تا روزه داران بتوانند با سلامتی این دوره را به پایان برسانند.
احدی در پایان افزود: در ماه رمضان برنامه غذایی افراد را دو وعده اصلی افطار و سحر تشکیل میدهد که بهتر است به ۳ وعده افطار، شام و سحری تقسیم شود.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری برنا ، تاریخ انتشار: 8 اردیبهشت 1399 ، کدخبر: 994260 ، www.borna.news