شعار سال: بالگرد شرکت هلیکوپتری ایران برای مهار آتش منطقه حفاظت شده خائیز تست و آماده شد.
خلبان سهیل قیاسی از آمادهسازی و تست سبد بالگرد شرکت هلیکوپتری ایران برای پرواز بر فراز منطقه حفاظت شده خائیز دهدشت خبر داد و گفت: هلیکوپتر لاما هلیکوپتری بسیار قوى و توانمند متعلق به شرکت هلیکوپتری ایران است، قابلیت و توانمندى خاص این بالگرد منحصر به فرد است.
مدیرعامل شرکت هلیکوپتری ایران عنوان کرد: سبد اطفاء حریق این بالگرد ساخت متخصصین فنى شرکت هلیکوپترى ایران هست که از مشابه خارجى بسیار قابلتر است.
وی تصریح کرد: این سبد در قسمت بار هواپیما از شیراز حمل و زمینى به گچساران رسیده که با تست سبد، صبح امروز دوشنبه برای مهار آتش خائیز به پرواز در خواهد آمد.
این مسوول با اشاره به استقبال استاندار کهگیلویه و بویراحمد از استقرار این بالگرد در استان گفت: آماده همکاری و کمک به همه استانهای کشور برای مقابله و مهار آتش جنگلها و مراتع هستیم.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس،تاریخ انتشار:12خرداد1399،کد خبر:13990312000005،www.farsnews.ir