پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۰۳۳۲
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۱
نماینده مردم اسفراین در مجلس از فروش و ذبح دام‌های مولد در خراسان شمالی خبر داد و گفت: کشاورزان برای تأمین هزینه‌های خوراک دام مجبور هستند دام‌های مولد خود را بفروشند.
شعار سال: «امان الله حسین پور» امشب در شورای اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: ۳۴ درصد شاغلان خراسان شمالی به کشاورزی مشغول هستند و ۲۵ درصد تولید ناخالص استان را محصولات کشاورزی شامل می‌شود.

نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه علی رغم ظرفیت‌های بالا، استان در شاخص‌ها بسیار ضعیف است، گفت: وضیعت خراسان شمالی در شاخص‌های گوناگون نامناسب است.

وی از فروش و ذبح دام‌های مولد در خراسان شمالی خبر داد و افزود: کشاورزان برای تأمین هزینه‌های خوراک دام مجبور هستند دام‌های مولد خود را بفروشند که این امر باعث خواهد شد تا چند ماه دیگر استان در تأمین گوشت قرمز و دام با مشکل مواجه شود.

حسین پور به تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در خراسان شمالی اشاره داشت و گفت: استان در صنایع تبدیلی حوزه کشاورزی حرفی برای گفتن ندارد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کشاورزان در تأمین ضمانت برای دریافت تسهیلات بانکی با مشکل مواجه هستند همچنین ارائه تسهیلات به دامداران قطع شده است که این امر برای دام پروران خراسان شمالی آسیب‌زا می‌باشد.

وی در انتها گفت: نصب کنتور بر روی چاه‌های آب روستایی در کمتر از ده درصد چاه‌های آب کشور اجرا شده اما در خراسان شمالی این اتفاق به صورت کامل رخ داده که این موضوع باعث فشار به کشاورزان شده است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر، تاریخ انتشار: 13 دی 1399، کد خبر: 4956563،  www.hakimemehr.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
0
0
يعني بعد از اين همه سال نتونستيم اوضاع دام و طيور رو سامان بديم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
0
0
يعني نهاده هاي دامي چيزي بود كه اين همه در زمينه توليدش به مشكل بخوريم؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
0
0
مردم به شدت گناه دارن كه نميتونن حق خودشون رو در زمينه هاي اوليه هم بگيرن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
0
0
ببين كار اين بنده خداها به كجا رسيده كه دارن دام خودشون رو ميفروشن تا بتونن نهاده هاي دامي تامين كنن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین