پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۱۸۲۶
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۷
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با تکذیب ادعای پیشنهاد پرداخت رشوه از سوی سه عضو شورای شهر تهران برای تایید صلاحیت‌شان در انتخابات دوره ششم گفت: اگر دوستان فکر می‌کنند، چنین چیزی وجود دارد، مستندات آن را ارائه دهند و در معرض افکار عمومی قرار دهند. تنها یک ادعا کافی نیست.
شعار سال: زهرا نژادبهرام در واکنش به اظهارات نائب رئیس کمیسیون قضائی مجلس مبنی بر پیشنهاد سه عضو شورای شهر تهران برای پرداخت رشوه و تایید صلاحیت در انتخابات گفت: این مساله را به شدت تکذیب می‌کنم.

او ادامه داد: دوستان باید برای اظهارات خود مستندات ارائه دهند، تا مشخص شود برای چه چیزی پیشنهاد رشوه شده است. ما تایید صلاحیت خود را از خدا و مردم گرفته‌ایم.

نژادبهرام با تاکید بر اینکه نداشتن مستند برای این اقدام یک اتهام است، گفت: بدون مستندات طرح مساله نیز صحیح نیست و این اتهام باید قابل رسیدگی و پیگیری باشد. با این ادعا اذهان عمومی دچار چالش می‌شود و منطقی نیست که نماینده مجلس که رای خود را از مردم گرفته است با نماینده مردم در پارلمان شهری اینگونه برخورد کند.

حسن نوروزی، نماینده رباط کریم در مجلس شورای اسلامی روزگذشته در نطق پیش از دستورش در جلسه علنی مجلس ادعا کرد که سه تن از افرادی که در شورای اسلامی شهر دوره پنجم تهران حضور دارند برای تائید صلاحیت شدن پیشنهاد رشوه دادند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری همشهری آنلاین، تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، کد خبر: ۶۰۰۱۷۲، www.hamshahrionline.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین