پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۵۹۱۱
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۱
اینکه بگویید فلان چیز اسفبار است را سوپری‌های خیابان کبکانیان تهران هم می‌دانند جناب مهندس ضرغامی. وزارت فخیمه تحت امر شما چه اقداماتی برای رفع مشکل و معزل در پیش گرفته است؟ ما هم می‌دانیم که وضعیت زباله در شمال کشور اسفبار بوده و ده‌ها سال است که مردم می‌نالند و مسئولان وعده می‌دهند. ما هم می‌دانیم که مردم برای اقامت مشکل دارند و هزینه رفتن به کیش از هزینه ترکیه رفتن، گرانتر است. ما هم می‌دانیم که وضعیت آثار باستانی و تاریخی کشور بشدت نیازمند توجه است. برنامه شما چیست؟ توپ را چرا در زمین دیگران می‌اندازید!
شعار سال: عزت‌الله ضرغامی در توئیتر به گزارشی که در هیأت دولت درباره وضعیت اسفبار زباله در جاده‌ها و به‌ویژه شهر‌های شمالی کشور داده است، اشاره کرد و نوشت: «رییس‌جمهور درباره اولویت پسماند که هم موجب نارضایتی گردشگران و هم مردم منطقه شده است، دستورات اکیدی صادر کردند.»

او همچنین در ویدئویی که در این‌باره منتشر کرده به حاشیه رودخانه‌ای که با زباله پوشیده شده است، اشاره می‌کند و می‌گوید: «اینجا زباله‌دانی است، جز میکروب و آلودگی بصری هیچ چیز دیگری نیست.»
 
زباله اسفبار است، اقامت اسفبار است، وضعیت آثار باستانی اسفبار است، ضرغامی چه کار است پس؟

چندی پیش نیز شهردار تنکابن در استان مازندران با انتشار تصویری از حجم زیاد زباله‌هایی که در تعطیلات نوروز جمع‌آوری شده است، نوشته بود: «میانگین زباله در روز‌های عادی سال، حداکثر ۱۲۰ تن در روز است، اما در روز یکم فروردین این حجم به ۱۸۳ تن، در روز دوم به ۲۰۶ تن و در روز سوم فروردین به ۲۱۲ تن رسیده است.

محمدابراهیم لاریجانی که از مدیران سابق گردشگری بوده، در مقام شهردار یکی از شهر‌های استان پرمسافر مازندران، یادآوری کرده است: «این‌که گفته می‌شود باید به گردشگری روی بیاوریم و از منابع آن بهره‌مند شویم، به این دلیل است که الان هزینه‌های ورود گردشگران را می‌پردازیم، بی‌آنکه درآمدهایش را کسب کنیم؛ بنابراین چاره‌ای نداریم که گردشگری را یاد بگیریم و از آن منفعت ببریم.»
 
زباله اسفبار است، اقامت اسفبار است، وضعیت آثار باستانی اسفبار است، ضرغامی چه کار است پس؟

گزارش‌ها و آمار‌های قدیمی‌تر حاکی از این است که فقط در استان مازنداران روزانه حدود ۳ هزار تن و در روز‌های اوج مسافرت حدود ۷ هزار تن زباله تولید و جمع‌آوری شده است. در سال ۱۳۹۹ گزارش شد فقط در استان مازندران نزدیک به ۳۰ کوه زباله وجود دارد که تنها در منطقه سوادکوه، چهار کوه زباله در دل جنگل‌ها، کناره نهر‌ها و در کوهستان‌ها وجود دارد.



شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از تابناک، تاریخ انتشار:۸ فروردین، کدخبر:۱۱۱۱۲۷۳، www.tabnak.ir
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین