پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۸۵۱۵
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۲
رئیس آژانس هوایی روسیه گفت، موشک مافوق صوت هسته‌ای «سارمات» می‌تواند «نیمی از ساحل یک قاره» را نابود کند. موشک «توقف‌ناپذیر» سارمات در پاییز سال جاری به خدمت گرفته خواهد شد
شعار سال: به نقل از وب‌سایت روزنامه دیلی‌میل، دیمیتری روگوزین، رئیس آژانس فضایی «روسکاسموس» روسیه این ادعا را در حضور جمعی از دانش‌آموزان و دانشجویان روسیه مطرح کرد.

او در یک «ماراتن آموزشی فدرال» به نام «افق‌های جدید» ویدئو‌هایی از چندین راکت استراتژیک روسیه را پخش کرد و در نهایت به موشک عظیم‌الجثه سارمات رسید؛ یک موشک بالستیک قاره‌پیما که قابلیت اصابت به هدف با سرعت بیش از ۴۴۰۰ کیلومتر بر ساعت را داشته و با نام «شیطان ۲» هم شناخته می‌شود.

او همزمان با پخش این ویدئو‌ها گفت: در اینجا شما پرتاب‌های آزمایشی موشک‌های ما را می‌بینید... کوچک‌ترین‌هایشان در رژه میدان سرخ به نمایش درآمدند، اما بزرگ‌تر‌ها در میدان سرخ جا نمی‌شدند، چون خیلی بزرگ هستند!

او گفت: چنین موشکی (سارمات) می‌تواند نیمی از ساحل یک قاره بزرگ را - که ممکن است ما به دلیل سیاست‌های خصمانه‌اش دوست نداشته باشیم - نابود کند.

روگوزین تصریح کرد که موشک «توقف‌ناپذیر» سارمات در پاییز سال جاری به خدمت گرفته خواهد شد. وی افزود: همچنین در حال ساخت موشک‌های «اسکندر» و موشک مافوق صوت «کینژال» هستیم.

این تهدید روگوزین به حمله هسته‌ای، تازه‌ترین مورد از لفاظی‌های این چنینی مقامات روسی است. این در حالیست که برخی کارشناسان می‌گویند که روسیه با آنچه که آن‌ها "تهدید‌های هسته‌ای" می‌نامند، قصد دارد عملکرد ضعیف ارتش کشورش در جنگ با اوکراین را مخفی کند.


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار:۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، کد خبر: ۱۴۰۱۰۲۳۱۲۰۹۱۸، www.isna.ir
اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین