پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۸۱۴۷
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۴۸
وزیر جهاد کشاورزی ضمن تاکید بر اینکه کالای اساسی به وفور وجود دارد اظهار کرد: در مورد برخی از کالا‌ها که عرضه آن‌ها کند شده، ابهاماتی درباره ارزش افزوده کالا‌های اساسی وارداتی وجود دارد و با تصمیمی که همین روز‌ها در مجلس گرفته خواهد شد، این ابهامات برطرف شده و روند تأمین و عرضه کالا‌های اساسی روان‌تر خواهد شد. خدمت جناب وزیر باید عرض نمود که از کی تا حالا به میادین میوه و تره بار سر نزده است و خبر از قیمت‌ها و جهش و پرش ان‌ها ندارد؟ از چه زمانی نمی‌داند که افزایش قیمت شیر و لبنیات در کشور چقدر بوده است؟ وزیر از اثر اختلال در حمل و نقل بار جاده‌ای بر روی افزایش قیمت میوه و تره بار میادین و ضرر‌های وحشتناک تولید کننده چه می‌داند؟ وزیر چه می‌داند که لوبیا چیتی ۴۰۰ تومانی یعنی چی؟ وزیر چه می‌داند که قطع واردات گوشت قرمز گرم، چه بر سر سفره ۷۰ درصد شهروندان می‌آورد؟ می‌دانید چرا؟ چون وزیر یک مدیر حقوق بیگر دولتی است.

شعارسال: غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، با اشاره به رویکرد دولت در راستای حمایت از معیشت مردم اظهار کرد: حساسیتی که نمایندگان کمیسیون برنامه بودجه داشتند و حساسیتی که خود ما داشتیم نسبت به اینکه برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات و تصمیماتمان در مسیر تأمین معیشت مردم با حداقل هزینه باشد تا هزینه‌های کالا‌های اساسی و مواد غذایی در کشور افزایش پیدا نکند، دقیقاً در همین راستا است. این موضوع بسیار مهم است و مورد اهتمام دولت و مجلس قرار دارد.

وزیر کشاورزی: نگرانی از افزایش قیمت‌ها بی‌دلیل است + تو راست می گی، وقتی حقوق بگیر مدیریتی دولت هستی

وی افزود: نگرانی زمانی جدی می‌شود که منشأ آن کمبود کالا باشد. اما وقتی کالا را در اختیار داریم و حتی به وفور هم داریم، مطمئناً مکانیزم‌های دیگری وجود دارد که باید آن‌ها را برطرف کنیم تا موضوع جدی تلقی نشود.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با اشاره به وضعیت برنج و سایر کالا‌های وارداتی گفت: در مورد برخی از کالا‌ها که عرضه آن‌ها کند شده، ابهاماتی درباره ارزش افزوده کالا‌های اساسی وارداتی وجود دارد. تأمین‌کنندگان می‌خواهند بدانند که با چه عددی از ارزش افزوده مواجه خواهند شد. این مسئله روند تأمین کالا را تا حدی کند کرده است.

نوری قزلجه در پایان ابراز امیدواری کرد: با تصمیمی که همین روز‌ها در مجلس گرفته خواهد شد، این ابهامات برطرف شده و روند تأمین و عرضه کالا‌های اساسی روان‌تر خواهد شد.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از تابناک، تاریخ انتشار: 5خرداد1404، کدخبر:1307890، www.tabnak.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین