پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۴۴۸۳
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۱
در حال حاضر یک هزار و 780 بیمار خاص در استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد.

شعار سال: رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر یک هزار و 780 بیمار خاص در این استان وجود دارد.


مرتضی هاشم زاده افزود: این تعداد شامل یک هزار و 120 بیمار ام اس، 294 بیمار تالاسمی، 57 بیمار هموفیلی و 309 بیمار دیالیزی است که تمامی خدمات و داروهای مورد نياز به صورت رايگان در اختيار آنان قرار می گيرد.

وی با اشاره به نیاز بیماران تالاسمی به پمپ مخصوص تزریق داروی آهن زدایی ادامه داد: قيمت هر كدام از اين پمپ ها برای استفاده سه سال یک بیمار ۲۲ ميليون ريال و هزينه مورد نياز تمامی بيماران تالاسمی استان برای تأمین این پمپ ۶ ميليارد و ۴۶۸ ميليون ريال است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: ارائه راهكارهای قانونی به منظور استفاده از اعتبارات دولتی و كمک های خيری و استفاده از توان بخشی خصوصی در خدمات رسانی به بيماران خاص ضروری می باشد.

هاشم زاده افزود: بر اساس برنامه ريزی های انجام شده تا پايان امسال، ارائه خدمات به بيماران دياليزی از طريق بخش خصوصی مورد تأييد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و با مشارکت بیمه صورت می گيرد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ 13 دی 95، کد مطلب: 5918682: www.yjc.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین