پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۵۲۵۱
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۹
داستان مشکلات حضور تلگرام در ایران تمامی ندارد. شراط ها پشت هم به این شرکت اعلام میشود و برخی مورد تایید قرار میگیرد و برخی دیگر با ایجاد چالش فراوان میان مسوولان ایرانی و مسوولان تلگرام در نهایت چکش کاری میشود و به نحوی به اجرا میرسد.

شعار سال: در حال حاضر نیز پس از چالش های فراوان در خصوص انتقال سرور تلگرام امروز بحث مالیات دهی این شرکت به دولت مطرح شده است. اینکه این پیام رسان مالیاتی نمی پردازد در حالیکه دیگر اپراتورهای مستقر در ایران سالانه ۵ هزار میلیارد تومان مالیات پرداخت میکنند موضوع است که بازهم پای اختلاف میان تلگرام و دولتمردان را باز کرد گویی هیچگاه اختلاف ها میان این شبکه اجتماعی و مسوولان تمامی ندارد و همیشه باید بوی تعطیلی این پیام رسان به مشام ایرانیان برسد.

به گفته دبیر شورای عالی فضای مجازی ، ما شرط گذاشتیم هر شرکت پیام‌رسانی که می‌خواهد در ایران فعالیت کند، باید نماینده رسمی مستقر داشته باشد چراکه اپراتورهای ما در حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان در سال به دولت مالیات می‌دهند، اما تلگرام هنوز خود را در ایران ثبت نکرده است و نماینده رسمی در ایران ندارد. بنابراین با توجیه مسائل اقتصادی نمی‌توان امکان ارائه خدماتی را به آن داد که اپراتورها در داخل با پرداخت مالیات ارائه می‌کنند.

براساس اظهارات ابوالحسن فیروزآبادی، فیلتر تماس صوتی تلگرام بیشتر به دلیل ملاحظات اپراتورها بود، زیرا کسب و کار اپراتورها را دچار مشکل می‌کرد. در حال حاضر هم بحث اپراتورها مطرح است و تماس صوتی تلگرام برای موبایل مسدود است، در حالی که این قابلیت برای ارتباطات پهن باند ثابت باز است.

به گفته او، درست است که قابلیت تماس صوتی و حتی تصویری برای سایر پیام‌رسان‌ها، وجود دارد اما مسدودیت تنها برای تلگرام اعمال شده به دلیل آنکه این شبکه اجتماعی ویژگی فراگیری بیشتری را نسبت به ‌آنها دارد و تقریبا همه شهروندان کشور را تحت پوشش قرار داده و جمعیت فعال در فضای مجازی همه عضو تلگرام هستند، بنابراین وقتی قابلیتی در آن برقرار باشد که در اقتصاد ملی با حجم بالا، تاثیر زیادی دارد، نمی‌توان نسبت به آن بی‌تفاوت بود.

بنابر اظهارات فیروزآبادی در حال حاضر تجارت صوتی در کشور نزدیک به ۱۴ هزار میلیارد تومان است. البته قرار ما بر ممنوعیت صوت در تلگرام نبوده است، اما این اقدامی است که اپراتورها درخواست داده و تصمیم بر آن شد تا فعلا از آن جلوگیری شود. بنابراین زمانی که اپراتورها به دلیل مسائل اقتصادی به این کار اقدام کردند، ما هم با آنها مخالفتی نکردیم.

به اعتقاد وی، در اکثر کشورهای دنیا قابلیت تماس را روی شبکه‌های پیام‌رسان فراگیر می‌بندند. این مسدودیت به این علت است که اقتصاد اپراتورها را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد. در حال حاضر در کشورهای حاشیه خلیج فارس که پهنای باند ۲۰ مگابیت و ۵۰ مگابیت بر ثانیه در اختیار شهروندانشان قرار می‌دهند، مانند امارات و عربستان سعودی نیز این قابلیت‌ها بسته شده و در بعضی از کشورهای اروپا نیز به همین نحو است.

بنابراین به نظر میرسد اینبار بحث بر سر پرداخت مالیات توسط تلگرام به ایران است در حالیکه این شبکه مجازی به طور رایگان امکانات خود را در اختیار کاربران قرار میدهد و امکان پرداخت مالیات را ندارد. بنابراین باید گفت در نهایت باید ایرانیان ارتباط تماسی از طریق این پیام رسان را از خاطر بررند و به همان امکانات امروزی آن بسنده کنند!

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تحلیلی پارسینه ، تاریخ انتشار 25 مرداد 96، کدمطلب:۳۷۴۴۴۵، www.parsine.com


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین