پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۰۲۰
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۶
فرمانده انتظامی بروجرد از پلمپ یکهزار و 100 واحد صنفی متخلف در 9 ماه نخست امسال در این شهرستان خبر داد.

شعارسال: سرهنگ علیرضا دلیری افزود: این واحدهای صنفی متخلف در جریان سه هزار و 660 بازدید انجام شده توسط ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی بروجرد و مسئولان اتحادیه های صنفی شناسایی و پلمپ شدند.

وی تخلفات این واحدهای صنفی را رعایت نکردن مقررات انتظامی، صنفی و شئونات اسلامی اعلام کرد و افزود: در بازدیدهای انجام شده از واحدهای صنفی، 740 فقره تعهد نامه و 2 هزار و 500 اخطاریه نیز صادر شد.

فرمانده انتظامی بروجرد با قدردانی از مشارکت و همکاری خوب مردم با پلیس، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرقانونی و مجرمانه توسط افراد فرصت طلب و قانون گریز، مراتب را در اسرع وقت از طریق شماره تلفن فوریت های پلیسی 110 اعلام کنند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری پانا، تاریخ انتشار خبر 21 دی 1394، کدمطلب: 448407، www.pana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین