سید پرویز محبی امروز چهارشنبه در نشست کمیته مدیریت صید میگو شیلات هرمزگان در جمع صیادان، روسای شهرستانها و مسئولان پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان و معاون صید و بنادر ماهیگیری استان اظهار داشت: سال گذشته دوهزار نفر صیاد با 164 فروند شناور لنج فعال صیادی بالغ بر پنج هزار تن انواع آبزیان صید کردند که از این میزان هزار و 600 تن میگو بوده است.
وی بیان داشت: استفاده از مشارکت تعاونیهای صیادی میگو برای تقویت حفاظت منابع، حضورمنظم و بموقع نیروهای حفاظت منابع، انجام گشتهای هدفمند، بازدید منظم کارشناسان صید و پژوهشکده از عملیات صید شناورها و جلوگیری از صیدشناورها در شب وساعات خارج اززمان تعیین شده از اهم اقدامات مدیریتی برای مدیریت بهتر فصل صید میگوی جاری خواهد بود.
به گفته مدیرکل شیلات هرمزگان، با توجه به کارشناسیهای انجام شده از سوی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان میزان صید قابل مجاز حدود یکهزار و 530 تن خواهد بود که از این میزان حدود هزار و 300 تن میگوی درشت و حدود 230 تن میگوی سرتیز میباشد.
محبی با اشاره به اینکه آغاز فصل صید میگو در سال گذشته از دهم مهرماهتا 28 آبانماه با 39 روز مفید صیادی بوده است، گفت: سال گذشته 2 هزارنفر صیاد با 164 فروند شناور لنج فعال صیادی بالغ بر پنج هزار تن انواع آبزیان صید کردند که از این میزان هزار و 600 تن میگو بوده است.
وی در این رابطه هشدار داد: با توجه به صدمههای جبرانناپذیری که تورهای صید نامرئی(منوفیلامنت) به منابع آبزی و حتی اکوسیستم آبزیان وارد میکنند، استفاده از این نوع تورها در فصل صید میگو مانند تمامی فصول صید ممنوع است.
مدیرکل شیلات هرمزگان اظهار کرد: استان هرمزگان در سال 95 با تولید بالغ بر 255 هزار تن انواع آبزیان توانست بیش از 43 درصد از تولیدات شیلاتی کشور و همچنین رتبه اول تولیدات شیلاتی کشور را به خود اختصاص دهد.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 5 مهر 1396، کدخبر: 1531794 ، www.tasnimnews.com