پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۴۰۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۸
شورای شهر تهران امروز در حالی که با اکثریت آرا قیمت بلیت مترو در سال 97 را به تصویب رسانده بود، بار دیگر این مصوبه را تغییر داد.
شعارسال: شورای شهر تهران ابتدا با افزایش نرخ بلیت مترو تک‌سفره داخل شهر  از 800 تومان به هزار تومان و : نرخ تک‌سفره مترو حومه به تهران از 800 تومان به 2 هزار تومان و نرخ تک‌سفره فرودگاه امام خمینی (ره) از 6 هزار تومان به 10 هزار تومان موافقت کردند.

اما یک دقیقه بعد پیشمان شدند و حرف خود را پس گرفته و با افزایش نرخ بلیت مترو تک‌سفره داخل شهر  از 800 تومان به هزار تومان و نرخ تک‌سفره مترو حومه به تهران از 800 تومان به 1500تومان و نرخ تک‌سفره فرودگاه امام خمینی (ره) از 6 هزار تومان به 7500  تومان موافقت کردند.

مصوبه قیمت های جدید با مخالفت مجید فراهانی و احمد مسجد جامعی 2 عضو شورا روبرو شد و با درخواست آنها بار دیگر در مورد قیمت ها رای گیری شد و این‌بار اعضا قیمت های متفاوتی را به تصویب رساندند.

 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری  فارس، تاریخ انتشار: 13اسفند 1396، کدخبر: 13961213000669،www.farsnews.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Norway
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۳۱
0
0
اینا هم دیگه شورشو با این کارا دراوردن
ن.ف83
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین