پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۱۹۲۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۶

تکمیل پروژه دهکده المپیک لرستان نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار است

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان به بهره برداری از ۳ پروژه دهکده المپیک اشاره کرد و گفت: تکمیل پروژه دهکده المپیک لرستان نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

شعارسال: مدیرکل ورزش و جوانان لرستان به بهره برداری از ۳ پروژه دهکده المپیک اشاره کرد و گفت: تکمیل پروژه دهکده المپیک لرستان نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

علی یاورعزیزپور در جمع خبرنگاران در رابطه با پروژه دهکده المپیک لرستان اظهار داشت: این پروژه که یکی از پروژه‌های بزرگ لرستان است، خود دارای 23 پروژه کوچکتر است که شامل سالن‌های ورزشی مسجد، بوفه و راه دسترسی است.

وی افزود: ساخت و ساز این پروژه از بهمن 93 تا امروز بدون وقفه انجام شده و امروز سه پروژه از آن به بهره برداری رسیده، سه پروژه در دست احداث و مابقی در حال ساخت و تکمیل شدن است.

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان عنوان کرد: مسائل زیرساختی این پروژه مانند دسترسی آب باید رفع شود و حدود 100 میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز داریم که این پروژه را تکمیل کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: نخستین جشنواره دیواره‌نوردی کشور تحت عنوان دیواره‌نوردی یافته از 10 تا 14 اردیبهشت ماه در خرم‌آباد برگزار خواهد شد.

عزیزپور گفت: در این جشنواره کوهنوردان و دیواره‌نوردان از داخل و خارج کشور حضور پیدا می‌کنند و با توجه به اینکه دیوارها در کشور فرانسه ثبت می‌شوند بنابراین پیش بینی می‌شود مهمانان خارجی از کشور فرانسه داشته باشیم.

وی در رابطه با خدمات دهی به ورزشکاران این جشنواره تصریح کرد: از دستگاه‌های اجرایی انتظار کمک نقدی نداریم اما انتظار داریم در سایر زمینه‌ها مثل امنیت و اسکان به ما کمک کنند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 26 فروردین 1397، کدخبر: 1700817، www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
0
0
واقعا که به نظر من در قبال هزینه های دیگه کشور چیزی نیست و باید پرداخت بشه
ن.ف83
آخرین اخبار
پربازدیدترین