پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۱۲۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸
سخنگوی وزارت بهداشت از ابلاغ آیین‌نامه‌ای به بیمارستان‌های خصوصی، خیریه و عمومی غیردولتی و الزام آن ها به تأمین تجهیزات مورد نیاز بیماران در داخل بیمارستان خبر داد.

شعار سال: ایرج حریرچی در نشست خبری گفت: کلیه بیمارستان‌های کشور اعم از دولتی، خصوصی، خیریه و عمومی غیردولتی ملزم به تأمین و تهیه تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران در داخل بیمارستان برای خدمات تشخیصی و درمانی و همچنین عدم‌ارجاع بیمار به خارج از بیمارستان شده‌اند. باید توجه کرد تا پیش از تاریخ پنجم خرداد‌ماه این موضوع منحصر به بیمارستان‌های دولتی بود، اما هم‌اکنون برای سایر بیمارستان‌ها هم اجرا می‌شود. او افزود: این اقدام برای افزایش رضایت بیماران و جلوگیری از گرانفروشی و حذف روابط ناسالم مالی و همچنین اطمینان خاطر از به کارگیری تجهیزات با اصالت و ایمن برای بیماران انجام شده است. طبق این بخشنامه بیمارستان‌های خصوصی، خیریه و عمومی غیردولتی مکلفند لوازم و تجهیزات مورد نیاز بیماران را براساس قیمت‌های مصوب درج شده در سایت اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت تهیه و در داخل بیمارستان در اختیار بیماران قرار دهند و از ارجاع بیماران به خارج از بیمارستان اکیدا خودداری کنند.

حریرچی در ادامه با بیان اینکه حوادث ترافیکی در نیمه اول دهه ۸۰ دومین علت مرگ‌ومیر در کشور بوده‌ است، گفت: طی ۱۰ سال منتهی به سال ۹۵ میزان مرگ ناشی از حوادث ترافیکی ۳۱.۷ درصد و میزان مرگ زودرس ناشی از حوادث ترافیکی ۳۷ درصد کاهش پیدا کرده است که این کاهش پیشرفت مناسبی را در این حوزه نشان می‌دهد. این در حالی است که اکنون حوادث ترافیکی سومین عامل مرگ‌ومیر ایرانیان و دومین عامل مرگ‌ومیر زودرس ایرانیان را به‌خود اختصاص می‌دهند. حریرچی به ارائه برخی آمارهای غیرعادی از وجود ناامنی غذایی در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: طبق رصدهای ما میزان ناامنی شدید غذایی در این استان ۲.۲ درصد و میزان ناامنی متوسط غذایی حدود ۱۴ درصد است؛ بنابراین اعدادی که در این زمینه اعلام شده مورد تأیید ما نیست.

ارز 4200تومانی در اختیار شرکت‌های دارویی

حریرچی درباره پرداخت مابه‌التفاوت نرخ ارز به تولید‌کنندگان و وارد‌کنندگان دارو گفت: در ابتدا قرار بود ارز 3800تومانی بدهیم و بعد مابه‌التفاوت نرخ ارز به شرکت‌ها پرداخت شود، اما بعدا تدبیری شد مبنی بر اینکه شرکت‌های دارویی ارز 4200تومانی دریافت کنند و براساس همان ارز به آنها قیمت داده و یارانه هم به بیمه منتقل شود. باید توجه کرد که کل افزایش قیمت‌مان در این حوزه کمتر از نرخ تورم بوده است.

اما برخی وارد‌کنندگان می‌گویند: اگر ما الان دارو را با دلار 4200تومانی وارد کنیم از کجا معلوم که یک‌سال دیگر هم قرار باشد با همین قیمت کار کنیم. این در حالی است که دولت اطمینان داده است که تا پایان سال نوسانات نرخ ارز کمتر از چند درصد خواهد بود.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت روزنامه همشهری، تاریخ انتشار 8 خرداد 97، کد مطلب: 18106، www.newspaper.hamshahri.org


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
0
0
امیدوارم که دارو حز کالاهای استراتژیک باقی بمونه تا بیمارای ما بیشتر از این با درد بی مولی مواجه نشن
س.د76
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین