پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۶۸۰۱
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۲
رئیس کمیته هسته ای مجلس شورای اسلامی گفت: گزارش‌های برجامی چهارم و پنجم مجلس هفته اول مهر در کمیسیون نهایی و به صحن مجلس تقدیم می‌شود.

شعار سال : حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور ، با اشاره به فرآیند تهیه گزارش های چهارم و پنجم روند شش ماهه اجرای برجام در کمیته هسته‌ای و کمیسیون امنیت ملی مجلس، اظهارداشت: با توجه به تزلزلی که در نتیجه خروج آمریکا از برجام پیش آمد و همه منتظر نتیجه مذاکره با اروپایی ها هستند، ما نیز در مجلس تصمیم گرفتیم دو گزارش چهارم و پنجم روند شش ماهه اجرای برجام را با هم تجمیع کنیم و بر اساس شرایط، ارائه دهیم.

وی افزود: تدوین این گزارش نیاز به بازدید میدانی از تاسیسات هسته ای نیز دارد که در این رابطه از سایت های فردو و نطنز بازدید صورت گرفت و جزئیات آن در گزارش آمده است؛ علاوه بر آن، نظرات کارشناسان بخش های مختلف نیز دریافت شده است.

رئیس کمیته هسته ای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امیدواریم پس از بازگشایی مجلس، در هفته اول مهرماه این گزارش در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصویب و تقدیم هیات رئیسه شود.

ذوالنور خاطرنشان کرد: پس از تقدیم گزارش به هیات رئیسه مجلس، هیات رئیسه ظرف دو هفته باید این گزارش را در دستور کار صحن قرار دهد تا قرائت شود.

وی با بیان اینکه گزارش جدید کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در خصوص اجرای برجام متفاوت از گزارش‌های قبلی خواهد بود، اظهار داشت: علت تفاوت این گزارش به موضوع خروج رسمی آمریکا از برجام برمی‌گردد، چرا که قبلا برجام حداقل در ظاهر مطرح بود اما الان با یک برجام متزلزل روبرو هستیم که اگر اروپایی ها جای آمریکا را برای تامین منافع ایران پر نکنند، واکنش جمهوری اسلامی ایران هم متفاوت از گذشته خواهد بود.

رئیس کمیته هسته ای مجلس افزود: این راهبرد در قالب های مختلف در گزارش جدید کمیسیون امنیت ملی قید شده و علاوه بر موارد نقض عهد طرف‌های مقابل، خبرهای خوشی نیز از دستاوردهای هسته‌ای کشور در آن آمده است..

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار: 26 شهریور 1397 ، کدخبر: 4404736 ، www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
0
0
ا.ف75
اس این پروتکل میاد ادم میخواد سر خودشو بزنه به دیوار! خداییش این چه کاری بود که اینا کردن! مردم چرا اعتماد کردن اخه!
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
0
0
من که مشتاقانه منتظر شنیدن خبرهای دستاوردهای هسته ای هستم
م.ا75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
0
0
انقدری که داخل ایران برای برجام وقت میذارن امریکایی ها دیگه اصلا بهش فکر نمیکنن م.ق71
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۷
0
0
امریکا که از برجام رفته و ب هقول هاشون عمل نمیکنن جرا چسبیدنین هنو زبه برجام
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین