پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۲۹۷۵
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۵

۷۵درصد معتادان جامعه زیر ۴۰ سال سن دارند

بهروز مهدوی ظهر امروز دوشنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان هشترود گفت: در راستای آموزش، پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر در آذربایجان شرقی مبلغی بالغ‌بر ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به جهت آموزش و ارتقای سواد و هوشیاری مردم در جهت آشنایی با عوارض استعمال مواد مخدر هزینه شده است

شعارسال:دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی گفت: ۷۵درصد معتادان جامعه زیر ۴۰ سال سن دارند.

بهروز مهدوی ظهر امروز دوشنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان هشترود گفت: در راستای آموزش، پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر در آذربایجان شرقی مبلغی بالغ‌بر ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به جهت آموزش و ارتقای سواد و هوشیاری مردم در جهت آشنایی با عوارض استعمال مواد مخدر هزینه شده است.

وی با تأکید بر ضرورت آموزش خانواده‌ها در خصوص مواد مخدر افزود: ۷۵در صد مبتلایان به مواد مخدر در کشورمان زیر ۴۰ سال هستند که این نتیجه تمرکز سوداگران مواد مخدر بر روی مشتریان کم سن و سال است.

مهدوی گفت: مشکل ما از لحاظ جغرافیایی تنها همسایگی با کشور افغانستان که ۴۵ در صد مواد مخدر جهان را تولید می‌کند نیست، فاجعه آنجاست که تریاک در خود کشور ما نیز تولید می‌شود.

وی متذکر شد: در عصر کنونی موادی بدتر و مخرب‌تر از تریاک در اختیار مصرف‌کنندگان مواد مخدر قرار می‌گیرد که مغز فرد را با مشکلات جدی و جبران‌ناپذیر مواجه می‌کند.

داروخانه‌ها بزرگ‌ترین پخش‌کننده مواد روان‌گردان در کشور هستند

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر داروخانه‌های ما بزرگ‌ترین پخش‌کننده مواد روان‌گردان در کشور هستند و قرص‌هایی ازجمله ترامادول، آمفتامین‌ها، مورفین و انواع دیگر روان‌گردان‌ها را توزیع می‌کنند که با مصرف بی‌رویه مصرف‌کنندگان تبدیل به اعتیاد می‌شود، درحالی‌که پزشکان این مواد را به مقدار لازم تجویز می‌کنند.

مهدوی گفت: تغییر ژنتیکی در مواد مخدر ازجمله ماری‌جوانا به نام گُل از گونه خطرناک آن است که در اولین بار مصرف فرد را معتاد می‌کند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی در ادامه گفت: استان آذربایجان شرقی در میان استان‌های کشور در رتبه ۲۸ مصرف‌کنندگان مواد مخدر در کشور است اما این دلیل بر آن نیست که ما به مبارزه و پیشگیری خود در این راستا دست کشیده و کم‌کاری کنیم.

مهدوی خاطرنشان کرد: مصرف مواد مخدر صنعتی در بین جوانان و بانوان رشد بیشتری دارد و این زنگ خطر بزرگی است به خانواده‌ها که مواظب فرزندان خود باشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بهتر است که کار مبارزه و پیشگیری را از خانه‌های خودمان و فرزندان شروع کنیم و از سهل‌انگاری بپرهیزیم.

شهرستان هشترود در مبارزه با مواد مخدر پیشرو است

فرماندار هشترود نیز در ادامه این جلسه گفت: شهرستان هشترود در مبارزه با مواد مخدر پیشرو است.

امین امینیان گفت: در حوزه مبارزه با این پدیده شوم کمیته‌های سه‌گانه کارهای خود را به نحو احسن انجام داده‌اند و عملکردشان قابل‌قبول است.

وی ضمن تشکر از فعالیت نیروی انتظامی که شبانه‌روز درحالی‌که مبارزه با افرادی هستند که جوانان و خانواده‌ها را هدف قرار داده‌اند تا با معتاد کردن جوانان بنیان خانواده‌ها را ریشه کنند، گفت: باید این فعالیت‌ها ادامه یابد تا تلاش سوداگران مرگ ناکام شود.

فرماندار هشترود از خانواده‌ها نیز خواست که مواظب فرزندان خود باشند و هرگونه تغییر رفتار و چهره آنان را به‌دقت بررسی کرده و مراقبت‌های لازم را در مورد دوستان و افرادی که فرزندشان با آن در ارتباط است را مدنظر قرار دهند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار23مهر 97، کد خبر: 4431076،www.mehrnews.com

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین